Stevns Landevej 57 4660 Store Heddinge

Solgt

Landejendom, god bolig og isoleret hal til erhverv - syd for Køge

En virkelig god ejendom med talrige anvendelsesmuligheder til bolig og erhverv - og 9 tønder land / 4,9 hektar jord.
Her er en rigtig god og dejlig bolig på 233 m2, indbyggede garager og showroom i forlængelse af boligen på 146 m2, en stor isoleret hal som ligger for sig selv med et erhvervsareal på 1049 m2 samt en stålbuehal på 326 m2 som ikke er isoleret.
Ejendommen anvendes i dag til blandet bolig / erhverv - og man kan også sagtens have dyrehold på de omkringliggende marker, hvis man har lyst til det.

Ejendommen er oprindelig opført i år 1900 men er siden totalt moderniseret og ombygget i 1998, så den i dag fremtræder skøn og lige til at flytte ind i.

Den store hal anvendes i dag til engrosvirksomhed. Den er super anvendelig for masser af brancher. Den er isoleret og her er etableret udluftning m.v. samt kontor og toiletforhold.

Arealet i den tre-længede ejendom er opdelt i to afdelinger, som adskilles af et midterareal, som anvendes til garager. Den ene afdeling er oplagt til erhverv med bl.a. et lækkert stort showroom, som ligger med mulig separat indgang ude fra indkørslen.
Den anden del af de tre længer anvendes til bolig. Her er en god planløsning og store skønne rum. Køkken- alrummet er f.eks. samlingsrum for hele familien. Her er dejligt og lyst med et stort skønt vinduesparti og dør ud mod haven og terrassen, som får naturen og omgivelserne til at spille godt sammen med atmosfæren indvendig. Stuen består af flere stuer og også her er der åbnet med en halvbue af glaspartier, som sørger for lys og herlig stemning.
I stueplan er der endvidere badeværelse, soveværelse, bryggers mv og entre med trappe til 1. sal, hvor der er flere særdeles dejlige rum og store værelser.

Ejendommen ligger på Stevns, syd for Køge. Den ligger godt, og er nem at komme til - uden at være belastet af trafikstøj.
En ejendom, som er let at falde for, og lige til at flytte ind i.

Liebhaverejendomme finder du hos Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer21987
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Ejerudgift4.953
Boligareal233 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21