Kongsholmvej 2B 3210 Vejby

221 kvm. bolig fra 2005 i skønne omgivelser med hestehold og ridebane, Nordsjælland

En yderst charmerende og meget idyllisk bolig med mulighed for hestehold og adgang til ridebane. Boligen fremstår moderne og repræsentativ med hvid-pudsede facader, muret gesims, sort tegltag og rummer et boligareal på hele 221 kvm. opført i 2005. Ejendommen er beliggende i flotte og naturskønne omgivelser nær strand, station, ride klub og indkøb mv. Stedet er i dag indrettet som en lille hesteejendom, og egner sig fint til dette formål.

Til ejendommen hører brugsret til folde m. vand, ridebane, stald, boks med vandkopper, carport mv. Boligen er en del (længe) af en tidligere landejendom, som i dag rummer fire boliger i alt, hvor dette er den ene af dem.

Her er masser af lys, gulvvarme i hele stueplan, lækkert spisekøkken, fire store værelser, stor stue og et nydeligt badeværelse. Trods de mange kvadratmeter, er her ingen spildplads. Her er store og meget regulære rum, som tilsammen udgør en ideel og nutidsvarende planløsning.
Til boligen hører en hyggelig gårdsplads og privat have – hvorfra man kan kigge ud til sine heste. Stedet har det hele - herlig stemning i landlige omgivelser, god beliggenhed, flot og moderne standard, som gør det nemt lige at flytte ind. Her er alt det man drømmer om ved en landejendom, dog med minimal vedligehold, pæn tilstandsrapport samt lave forbrugsudgifter.


Sagsfakta

Sagsnummer21991
TypeVilla, Landejendom / Landbrug, Rækkehus, Ejerlejlighed
Pris3.375.000
Ejerudgift2.773
Boligareal221 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21