Langebjergvej 5, Tystrup 4250 Fuglebjerg

Solgt

Totaltmoderniseret landejendom med 23 ha. Midtsjælland

En særdeles god ejendom, som er sat i imponerende fin stand. Stuehusets boligareal er på 302 m2 og er i 2006 gennemrenoveret til et super fint niveau. Smagfulde materialevalg, god planløsning, høj kvalitet, super fin varmeøkonomi ( jordvarme ) og en gennemført stil som er moderne, eksklusiv og passer til ejendommen. Her er rart, fyldt med god energi og atmosfære. Det er sjældent at finde en landejendom med så god bolig. Fibernet er indlagt.

Her er god plads til en aktiv familie. Det naturlige daglige samlingspunkt vil hurtigt blive det herlige lyse køkken/alrum, som oser af hertevarme. Her er der god plads til at samles, og køkkenet har særdeles gode hårde hvidevarer. Herfra kan man fortsætte ind i stuerne - eller ud i bryggerset, eller ud i entreen.
Generelt er her store smagfulde rum, som lukker lys og udsigten til de smukke omgivelser helt ind i huset. Den største stue er f.eks. i hele husets bredde, og har lysindfald fra tre sider. Et imponerende smukt rum med udgang til haven og terrassen.
I stueplan er her endvidere et dejligt stort kontor og et badeværelse.
På 1. sal finder man et skønt mastersoveværelse med walk-inn, 2 badeværelser og 4 øvrige værelser ( to store og to mindre ).

En vidunderlig helstøbt bolig med en dejlig have foran hele stuehuset, og udgang til vestvendt terrasse, så man kan nyde solen og udendørslivet efter behov, når man har lyst.

Til ejendommen hører ialt 23,4 hektar jord, som ligger lige omkring. Det meste dyrkes som alm. agerjord, og er pt. bortforpagtet, så ejeren får en god lejeindtægt af det. Denne aftale er et-årig og kan fortsættes efter den nye ejers valg.
Ejendommen grænser op til skov, og såfremt man f.eks. skulle have lyst til at holde heste og ride i skoven, kan der løses ridekort til skoven.
Her er en særdeles god jagt, hvor alskens vildt trives.

Der er flere driftsbygninger til ejendommen, så det er let at indrette stald, lager, værksted, garager m.v. alt efter købers behov. Tre længer danner en hyggelig gårdsplads sammen med stuehuset, og her er mange muligheder. Det er også tilladt at drive erhverv fra ejendommen, så en selvstændig håndværker kunne f.eks. også fint have kontor og lagermulighed her.

Ejendommen ligger midt på Sjælland, lidt syd for Sorø, - tæt ved Tystrup Sø, i et særdeles dejligt naturområde med smuk natur, kuperet landskab og store naturoplevelser. Ejendommen ligger fredfyldt i landskabet, uden generende trafik.
Sorø er en god by, som bl.a.er kendt for sine gode skoler, Sorø Akademi m.v. - og for sin kulturelle selvforståelse, som har sikret at det er en by med en rar atmosfære. Her er gode trafikale forbindelser både for bilister og for togrejsende.

Sagsfakta

Sagsnummer21995
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Ejerudgift3.592
Boligareal302 m2
Energimærke: A2010

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21