Ryttermosevej 20A 3230 Græsted

Solgt

Pragtfuld villa på stor naturgrund ved Gribskov, Nordsjælland!

Her har sælger i 2009, opført en god villa på 212 kvm. i skønne og landlige omgivelser. Der er skabt masser af lys, brugt gedigne materialer, og samtidig holdt den klassiske byggestil, på en sådan måde, at det harmonerer med omgivelserne. Boligen ligger smukt i landskabet, helt ugeneret mellem Harager Hegn og Gribskov, omgivet af marker, hestefolde og natur.

Boligens indretning er enkel og meget indbydende. Her er store skønne værelser, stort lyst køkken/alrum, og en hyggelig stue med udgang til terrasse. På 1 sal. er der loft-til-kip, lys og rummelig stue/multirum, stort badeværelse med kar og brus. I alt er her 4 soveværelser (mulighed for 5 vær.) hvor 3 af dem har fransk altan med udsigt til de flotte omgivelser. Atmosfæren er gennemgående i hele huset og grundet rummenes regulære størrelse, gør det boligen nem at møblere. Der er gulvvarme i hele stueplan, samt på badeværelset på 1 sal. Boligen opvarmes via jordvarmeanlæg.

Til boligen hører en 48 kvm. muret dobbeltgarage opført i samme materialer som huset, således at hus og garage æstetisk passer sammen. I garagen findes fyrrum med plads til opbevaring mv.

Ejendommen er beliggende på en spændende naturgrund, med masser af træer, buske og vild beplantning. Grunden er let kuperet og er 4.338 kvm. stor.

Placeringen er ideel, tæt på skov og natur, få minutters kørsel fra Græsted, tæt på rideklub, indkøbsmuligheder, skole mv. Trafikalt ligger ejendommen også rigtigt - få minutters kørsel til motortrafikvejen og ca. 15 minutter fra Hillerød.

Sagsfakta

Sagsnummer21996
TypeVilla
Ejerudgift3.429
Boligareal212 m2
Energimærke: A2010

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21