Bleghavevej 2 4130 Viby Sjælland

Solgt

Ny-renoveret landejendom midt på Sjælland

Dejligt landsted, hvor boligen er totalrenoveret i 2019-2020 – og er lige til at flytte ind i og nyde. Ejendommen består af tre længer, hvori der er indrettet en indbydende, lys og lækker bolig på 268 m2 i to af længerne.
Køkkenet er helt centralt i huset. Det er lyst og herfra er der direkte adgang til stor stue. Smukke sildebensgulve m.v. og udgang til have og vestvendt terrasse.

Ejendommen kan være ideel for den store, aktive familie med 5 værelser og 3 badeværelser. Endvidere er det en spændende planløsning med en ekstra stue med store vinduespartier, hvor I kan nyde udsigten til både gårdspladsen og til det store græsareal. Her er mulighed for at etablere hestefolde eller have andet dyrehold hvis man skulle få lyst til det.

Ejendommen består også af en staldlænge som kan anvendes / indrettes til hestehold, værksted, hobbyformål eller lignede. Ved siden af staldbygningen ligger endvidere et ældre udhus.
Grunden er på 2,65 ha (svarende til 26.535 m2) og ligger i et naturskønt område.
De tre længer danner et hyggelig gårdmiljø ved stuehuset. Ejendommen er ideel til en familie som gerne vil have et lækkert hus, og være tæt på by, indkøb, skole m.v.. for familien, - selvom de vælger at bo på landet. Omgivelserne er meget charmerende med kuperet terræn, sø og mose – og her er et rigt dyreliv og masser af naturoplevelser lige uden for døren.

Viby Sjælland ligger midt på Sjælland mellem Roskilde, Ringsted og Køge med let adgang til motor- og landeveje og med direkte togforbindelser til både Roskilde, København og Ringsted. Her er gode muligheder for valg af skole (bl.a. Danmarks bedste folkeskole 2016), posthus, bibliotek, dagligvare- og specialbutikker, læge og tandlæge og desuden et meget aktivt idræts- og foreningsliv.

Sagsfakta

Sagsnummer21990
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Ejerudgift4.462
Boligareal268 m2
Energimærke: E

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21