Kattehalevej 4 3460 Birkerød

Eksklusiv ejendom i attraktivt område, Birkerød

En særdeles vidunderlig landejendom / villa på landet med stor repræsentativ bolig, gennemført stil og format. Den er malerisk smuk og ligger på Kattehalevej, som er en kendt og elsket vej med andre skønne ejendomme i udkanten af Birkerød. Her er stille og herligt, og man er midt i særdeles dejlig natur. Ejendommen ligger højt, man er ugeneret og meget privat, og her er super fin udsigt.

Boligen er registreret som 328 m2, hvor de 254 m2 er i stueplan.. Det samlede areal er større i virkeligheden, fordi 1. salen er udnyttet i fuldt omfang.
Huset er opført i 1964 og ombygget/moderniseret i 1991.
Her er en rolig og eksklusiv atmosfære med dejlig højt til loftet, massive lyse plankegulve, stort lysindfald og udsigt til de smukke omgivelser overalt. Store skønne lyse rum - bl.a. to stuer med hver sine kvaliteter og et stort lækkert samlende køkken / alrum med lys ind fra begge sider. Køkkenet er indbydende og ligger centralt i huset. Det indbyder til at man samles her, laver god mad og hænger ud på den indbyggede hyggeplads. Her er en luksuriøs følelse og hvad man ønsker sig af hårde hvidevarer. Direkte udgang til en stor skøn terrasse eller til et husets bryggers og bagindgangen.

Entreen er en imponerende hall med fuld højde til kip, og allerede her mærker man stemningen og husets præsentable atmosfære. I den modsatte ende af stuerne finder man masterafdelingen, med stort dejligt soveværelse og lækkert badeværelse.
Første salen er indrettet til fire dejlige værelser og to gode badeværelser - det ene med sauna.

Separat ligger et dejligt anneks i samme smukke stil som hovedhuset. Det er på 133 m2 + 1. sal. Oprindelig etableret som en garage- og staldbygning. Her er stadig et par rigtig gode garager, men annekset er så godt at en del af arealet i praksis også anvendes som bolig.
bag annekset ligger en velfungerende staldbygning med god plads, 4 heste bokse, udhus m.v.
Til ejendommen hører ca 3,6 hektar jord ( 36.969 m2 ). Det giver bl.a. gode muligheder for hestehold, hvis man har lyst til det. Der er indrettet tre folde, ridebane m.v.

Man ankommer til ejendommen gennem en elektrisk port, hvorfra en allé fører op til ejendommen. Det er med til at skabe den meget private, fredfyldte og eksklusive følelse på stedet. En en sjælden kombination af bynært, tæt på København og Birkerøds faciliteter - og alligevel med en landejendoms naturkvaliteter.

Sagsfakta

Sagsnummer21977
TypeVilla, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Pris20.600.000
Ejerudgift11.090
Boligareal328 m2
Energimærke: E

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21