Tisvilde Lundevej 10 3220 Tisvildeleje

Eventyrligt fritidshus i Tisvildeleje. Få din egen skov.

En drøm af et fritidshus, som normalt slet ikke findes mere. Det er helt atypisk, og har sin egen ægte, helt originale kreative personlige stemning. Huset ligger højt, privat og helt uforstyrret på sin egen store grund med skov og natur omkring, super udsigt over området - og midt i Tisvildeleje.
Tisvildeleje taler for sig selv, og er i sig selv super attraktivt. Her er man tæt på havet, herlige strande og hyggelige stemninger, gode restauranter m.v..

Huset har haft en lang historie og er helt unikt. Det har bevaret det hele - stemningen er som i et eventyr, hvor man stadig kan mærke hvordan det var før verden gik af lave. Alt her emmer af kreativitet - og enhver kreativ sjæl vil kunne blive inspireret på dette sted. Her er ro, og stedet er storslået på sin egen underspillede og jordnære måde.

Huset har et boligareal på 150 m2 + 50 m2 kælder og er opført i 1939. Det står ret originalt, fyldt med atmosfære og sjove detaljer. Huset rummer en hel række skønne rum og stuer. Lige fra et fantastisk rum med stort ateliervindue og til et hyggeligt spisekøkken, en romantisk stue, toilet m.v.
På 1. sal finder man to værelser med hver sin balkon og storslåede udsigt, badeværelse og et depotrum.
Den nye ejer må forvente at skulle bruge penge på huset, men stedet er det hele værd. Grunden og beliggenheden er så unik, at det også er oplagt at bygge om / til.
Lidt for sig selv ligger en garage på 11 m2, som anvendes til kreativt værksted.

Grunden er på 4 tønder land eller 22.065 m2 ( 2,2 hektar ) og kan ikke udstykkes. Der er fredning på grunden og et smukt skovareal, så følelsen er at man er helt privat og ugeneret. Langs vejen bag den private skov er opført en mur, som markerer at en tidligere ejer ønskede at være i fred. Indkørsel til den store grund er gennem et par gedigne træporte, og når man passerer her er man i sin egen private verden.

En virkelig sjældenhed, som den rigtige køber vil værdsætte og elske.

Sagsfakta

Sagsnummer22002
TypeFritidshus
Pris7.200.000
Ejerudgift10.667
Boligareal150 m2

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21