Nøddehøjvej 4, Snoldelev Mark 4621 Gadstrup

Solgt

Repræsentativ lystejendom med central placering mellem Køge og Roskilde, Havdrup

Særdeles dejlig og meget privat ejendom beliggende for enden af en lukket grusvej. Fredeligt og meget idyllisk, omgivet af marker og smuk natur.

Her er hverken trafikstøj, togbaner, højspændingsledninger eller andre forstyrrende elementer. Ejendommen er indrettet til hesteejendom, og egner sig ualmindelig godt til dette. Her er hegnede folde, en god 20x60 ridebane, god stald med flere bokse, løsdriftsstalde på fold, opvarmet sadelrum, værksted m.v. Jorden er ca. 4 hektar - svarende til ca. 7 tønder land. Smukke træer plantet langs en stor del af jorden, hvilket passer rigtig godt til ejendommens proportioner og det lettere kuperet terræn. En skøn have med stort pool område

Stuehuset er oprindelig fra 1877 og har i sælgers ejer tid gennemgået en større istandsættelse, så det svarer til en nutidig bolig. Her er 176 m2 som anvendes til beboelse, hvor de 133 m2 er godkendt boligareal. Et stort køkken/alrum, som står i åben forbindelse med stue, bryggers, badeværelse, tre værelser, repos med plads til kontor m.v. efter behov.

En del af sidelængen er indrettet så det ligner en bolig (er registeret som erhverv). Her er lille tekøkken, 4 rum og bad/toilet. Tilsammen er her således god plads, hvilket evt. kan give mulighed for hjemmeerhverv, flere generationers bolig mv. (forbeholdt kommunens godkendelse) Begge bygninger kan fungere fuldstændig uafhængig af hinanden, da der er separate indgange til hver del.
Ejendommens to længer danner en hyggelig gårdsplads, hvor man kigger ud over det maleriske landskab og de hegnede folde. Endvidere en god overdækning, integreret garage, samt carport. En overskuelig ejendom, som er lige til at flytte ind i.

Her er det hele - natur, stilhed samt uanede muligheder. I Havdrup (Solrød Kommune) som ligger lige bagved, finder man skoler, idrætscenter, indkøbsmuligheder og station (m. tog til Køge og Roskilde).

Trafikalt ligger ejendommen også rigtig godt mellem Køge og Roskilde. Her er ca. 10 min. kørsel til både Køgebugt- og Holbæk motorvejen, hvorfra København kan nås på 30-40 min. Ønsker man toget, kan man gå til Havdrup st.. Køge Nord st. (hurtig banen) kan nås på ca. 10 min i bil.

Sagsfakta

Sagsnummer22005
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Ejerudgift5.741
Boligareal176 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21