Stavnsholt Gydevej 68 3460 Birkerød

Solgt

Imponerende god landejendom med erhverv, golf og heste - Birkerød

En ualmindelig smuk, stilfuld og præsentabel ejendom, som ligger i herlige omgivelser, lige i udkanten af Birkerød. En ekstraordinær god og æstetisk gennemført ejendom, som er omgivet af sin egen jord ( 6 hektar / 60.000 m2 ), i det smukke fredede område Stavnsholt Kilen.

Stuehuset er er et kapitel for sig. Det er opført i 2018 i palæstil, og er arkitektonisk super smukt med sortglaseret tegltag og 250 m2 boligareal. Ultimativt lækkert udvendigt såvel som indvendig. Hallen byder velkommen i fuld højde, til en bolig med format.
Køkken-alrummet er det naturlige centrum i huset. Her mødes man og bliver hængende - for her er mega hyggeligt. Et ualmindelig vellykket stort skønt rum med udgang til både overdækket terrasse og store åbne terrasseområder. Køkkenet er fantastisk og er udstyret med elektriske skuffer og alskens lækre hårde hvidevarer i god kvalitet - lige fra tre forskellige ovne til vinkøleskab m.v. Her går man ikke ned på udstyret, så det kan man nyde samtidig med at der kan fremtrylles masser af gode middage og hygges med masser af veltempereret vin. Bagudgang, bryggers, viktualierum m.v. ligger i forlængelse af køkkenet.
For enden af køkken/alrummet er der en effektiv gaspejs, hvor ilden kan ses fra både dette rum og fra stuen. Stuen har hele husets bredde og her får man et skønt rum med lys ind fra tre sider - og udgang til haven på denne side af huset. Endvidere badeværelse i stueplan.

På første sal ligger masterafdelingen i den ene ende med et luksuriøst badeværelse med fritstående badekar, brus m.v. ved siden af walk in og soveværelset. Alt sammen lækkert og indbydende og med udsigt over ejendommens marker, hestefoldene og skoven i baggrunden.
Resten af etagen er anvendt til yderligere fire værelser og endnu et badeværelse.

Hvis køber er golfspiller, vil en drøm gå i opfyldelse. Ud over at ligge godt for mange gode golfbaner, får man nemlig også her sin egen golfsimulater, hvor man kan spille alverdens baner indendørs.

I længen tættest på huset er indrettet en rigtig god afdeling, som ligner en bolig. Stort herligt opholdsrum, køkken og badeværelse. Ideelt for alle mulige formål - men ikke registreret som bolig.

Det er tilladt at etablere en ekstra bolig i en eksisterede, tiloversbleven landbrugsbygning, men sælger har ikke haft brug for en ekstra bolig, og har ikke søgt herom.

Her er rigtig fine hestefaciliteter - f.eks. en stald med gode bokse, sadelrum, toilet m.v. hegnede folde, læskur på marken, vandkop på fold m.v.

Det er tilladt at drive erhverv fra ejendommen, og det er en totalt præsentabel domicilejendom. Der er pt. gode lejeindtægter fra virksomheder som har lejet lokaler i driftsbygningerne. Alle erhvervslejemål har indgang fra vejen, og skal ikke ind over gårdspladsen / den private indkørsel.

Alt er super pænt, velholdt og velanlagt og ejendommen vil være ideel til repræsentative formål. Selv udendørsbelysningen og springvandet i søen er i orden. Og så ligger den super godt - midt i Nordsjælland, tæt på Birkerød og København.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer21993
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Ejerudgift4.186
Boligareal250 m2
Energimærke: A2015

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21