Kildeportvej 29 3480 Fredensborg

Solgt

Malerisk ejendom midt i naturen – 4.4 HA naturgrund, Gribskov Nordsjælland

Gribskov er blandt de mest attraktive steder i Nordsjælland. Nu har man den unikke mulighed at købe en af de få ejendomme, som grænser op til skoven. Huset ligger højt, privat og helt uforstyrret med skov og natur omkring sig, enestående udsigt over egen sø - i udkanten af Nødebo ikke langt fra Hillerød. På grunden er der i øvrigt egen tennisbane samt hegnede folde til heste/dyrehold.

Huset har et boligareal på 244 m2 + 64 m2 kælder og er opført i 1965. Det fremstår velholdt. Her er en god atmosfære, og nogle meget regulære rum og stuer. Stueetagen indeholder åbent område med spisekøkken, stort stueareal-en-suite, hvor der er udsigtslinjer, samt store vinduespartier, som giver den flotteste udsigt over egen grund og Gribskovs trætoppe. Den gennemtænkte arkitektur fra 60erne sørger for, at naturen og lyset optræder på fuldkommen særlig vis, og bliver automatisk en del af boligens indretning, som kunst på væggene, der ændres i takt med årstidernes skiften.

På 1. sal finder man tre værelser (mulighed for 4 værelser), det ene med fransk altan og storslået udsigt, 2 badeværelser, separat toilet og repos. Den nye ejer må forvente at skulle bruge penge på huset, men stedet er det hele værd. Grunden og beliggenheden er så unik, at det også er oplagt at sætte sit eget præg, såfremt man måtte ønske det.
I forlængelse af huset ligger garage på 32 m2. Lidt for sig selv ligger en stald på 40 m2 med 5 bokse. Herudover en løsdriftsstald og et udhus.

Ejendommen ligger som et ud af de få huse helt tilbagetrukket på en 44.591 kvm. (4.4 hektar) kuperet og smuk naturgrund. Her høres kun fuglekvidder og vindens susen i trætoppene. Et fantastisk sted at falde til ro efter en travl og hektisk hverdag. Med andre ord, her er besjælet med en helt særlig stemning, som kun kan mærkes ved selv at stå der.

Nødebo er en hyggelig by som ligger klods op af Esrum Sø og tæt på Hillerød, som er Nordsjællands Centrum.

Sagsfakta

Sagsnummer22010
TypeVilla, Helårsgrund, Bolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Ejerudgift5.859
Boligareal244 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21