Langstrupvej 1 3480 Fredensborg

Solgt

Flere søer og masser af natur - fredfyldt landsted ved Knurrenborg Vang, Fredensborg

En dejlig landejendom som ligger roligt og i dejlige omgivelser lige ved skov. En fin, hvidpudset ejendom med en topcharmerende beliggenhed. Ejendommen er ajourført med bl.a. jordvarme, solceller, solvarme m.v. Her er ca. 22 tønder land, og særdeles smuk og varieret natur med søer, skov, remisser, små vandløb m.v.

Boligarealet er 236 m2 med en herlig indbydende atmosfære. Man er meget privat, og overalt er udsigten og omgivelserne vidunderlig. Fra terrassen som skabes i vinklen mellem stuehuset og den øvrige længe, har man f.eks. udsigt til en sø. Et smukt kik, som skaber ro i sindet.

I den ene del af stuehuset har man et skønt lyst og stort køkken/alrum, hvorfra der også er udgang til terrassen. Her er også flere stuer i forlængelse hertil. Gæstetoilet, entre, kælder m.v. På 1. sal finder man endnu et toilet og brusebad, og 4 værelser af forskellige størrelser. Det største anvendes i dag som kontor. Fra det som naturligt vil være soveværelse, er der fransk altan med udsigt til en sø.
Ejendommen er opført i 1911, og er løbende fulgt med tiden. Der kan være mulighed for at drive flere former for erhverv fra ejendommen. Sælger har selv Bed & Breakfast på stedet og brugt de to fine ”lejligheder” (ikke registeret som boligareal) til dette formål. Disse har tre gode rum hver samt eget tekøkken og badeværelse.

Lidt for sig selv ligger der to ældre driftsbygninger af en overskuelig størrelse, som i dag fungerer som værksted, garage, udhuse m.v. Omkring huset og bygningerne er her velholdt og skønne blomstrende buske, roser m.v. - og en fin lukket og meget privat have. Fredfyldt og yderst smuk natur. tæt på det hele. Man er få km. fra motorvejstilkørsel til København.ca. 1,5 km til skole og indkøbsmuligheder.

Her er mulighed for forskellige former for dyrehold bl.a. ville her kunne skabes gode rammer for heste, kvæg eller lign. For en jæger er her også oplagte muligheder, for vildtet stortrives i de smukke og meget stille omgivelser.

Sagsfakta

Sagsnummer22008
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Ejerudgift3.118
Boligareal236 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21