Kostræde Byvej 20 4750 Lundby

Solgt

God landejendom i dejlige omgivelser, 2 generationer eller blandet bolig/erhverv

En virkelig dejlig og velfungerende ejendom, som er køn og præsentabel - og lige til at falde for. Den ligger lidt syd for Næstved, tæt på vandet, nær Lundby og med skøn natur omkring sig. Ejendommen er velholdt og overskuelig. Her er 1,5 hektar jord og hegnede folde - dvs. let at gå til hvis man har lyst til et par islændere, lidt får, geder eller andet.
Her er mange muligheder: Et herligt sydvendt stuehus med 243 m2 boligareal, som rummer en indbydende, lys og hyggelig nutidig bolig. Her er smukke proportioner, masser af lysindfald, 2 store stuer en-suite mod haven med kønne asketræsgulve m.v. med gulvvarme. Den ene stue hænger sammen med køkkenet og her er også udgang til terrasserne og haven, så man kan nyde livet udendørs. Endvidere badeværelse, entre og bryggers i stueplan.
1. salen rummer soveværelse med udgang til balkon, fire værelser samt et badeværelse.
Fibernet er indlagt - både til privaten og til erhvervsdelen.

Den største af ejendommens øvrige bygninger er en super god bygning på 390 m2, hvor næsten halvdelen er udnyttet til rigtig fine rum / kontorer / køkken / badeværelse m.v. og den anden halvdel er en stor god hal, som kan bruges til alskens formål ( værksted, hobby, biler, opbevaring m.v. ) - med port i gavlen m.v.
Hele længen er registreret som erhverv, men den tidligere ejer har haft anvendt den indrettede del til bolig, og det ligner det til forveksling, - så ejendommen har fungeret som bolig for to generationer. Og det egner den sig fantastisk til. Her kan to generationer således bo sammen, men alligevel hver for sig. Helt ideelt. Her er flere store gode rum med udsigt, badeværelse, gæstetoilet, køkken m.v.
På 1. salen af denne længe er endvidere indrettet gode lokaler, kontorer, medarbejderkøkken, badeværelse m.v. Oplagt at drive virksomhed herfra.
Ejendommen opvarmes økonomisk med pillefyr.

Ejendommens fire længer danner en hyggelig gårdsplads, og her er automatisk port, så der kan lukkes af ind til gårdspladsen.
De øvrige længer anvendes pt til: værksted, opbevaring, løsdriftsstald, læskur m.v.

Ejendommen ligger i et fredeligt og naturskønt område, og man er tæt på vandet. Der er dejlige ridemuligheder i området, fx. kan man ride til Dybsø Fjord (1 km) eller til Svinø Strand (ca 5 km). Avnø ligger også tæt på - et meget spændende naturreservat . 400 meter til skolebussen, ca. 2 km. til indkøb.
Ca. 1 times kørsel til København, via Sydmotorvejen afkørsel 39.

Sagsfakta

Sagsnummer22001
TypeVilla, Bolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Ejerudgift3.563
Boligareal243 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21