Kalundborgvej 88 4180 Sorø

Nyhed

Jagt- og naturejendom ved Sorø, Midtsjælland


En nybygget, fantastisk lækker landejendom, med egen sø og omgivet af sin egen jord. Ialt 18,8 hektar / 34 tønder land. Her er ualmindelig smukt og naturoplevelserne står i kø lige uden for døren. Her forener man nærheden til en god by, med oplevelse af at være midt i naturen.

Ejendommen består af et super lækkert stuehus med et samlet areal på 319 m2 hvor de 300 m2 er registreret som boligareal. Huset er nyopført i Silver Cloud mursten fra Strøjer tegl, og er gennemført med gode valg i særdeles høj kvalitet. Det er ikke taget i brug, så det er en herlig oplevelse med store skønne rum og masser af lysindfald, en god planløsning, udsigt til søen, balkon og terrasser med fuldkommen super stemning og udsigt.
Endvidere en god garagebygning nær stuehuset på 72 m2 med isoleret gulv og mulighed for kontor på 1. sal.
Separat ligger en rigtig pæn og god hal med isoleret gulv på 300 m2, som kan anvendes til alskens formål - både erhvervsmæssigt og hobby. Bad, toilet m.v. er indlagt.

Ejendommen ligger helt privat og man er ugeneret i udkanten af Sorø, med få km. til motorvejsafkørslen. Det er tilladt at drive erhverv fra ejendommen, og der er privat asfalteret indkørsel til ejendommen og befæstede arealer ved hallen og gårdspladsen, så ejendommen er velfungerende også for tungere biler.
Sorø er en god by midt på Sjælland med en klædelig kulturel selvforståelse og fin og velfungerende infrastruktur. Her er en god atmosfære, masser af smuk natur og gode skoler.

Mulighed for mageskifte med super lækkert fritidshus.

Helt ny sag - mere tekst følger, og flere fotos er på vej

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22015
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Pris11.750.000
Ejerudgift9.129
Boligareal300 m2
Energimærke: A2010

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21