Trønninge By 6 4420 Regstrup

Solgt

Fredfyldt landsted, god plads til stor familie. Nær Holbæk

Nordgården er en smuk landejendom i fredfyldte omgivelser med god plads til en stor familie. Ialt 342 m2 boligareal. En dejlig, harmonisk og velfungerende ejendom. Den ligger lige uden for Holbæk ved Regstrup, charmerende og ugeneret for enden af en lukket vej, omgivet af marker og skov.

Ejendommen er velholdt. Her er 4 længer som klæder hinanden, med tilhørende 2 hektar jord, som tidligere har været hegnet til heste, får eller geder. Det vil være let at holde dyr her igen hvis man har lyst.

Stuehuset er kønt i proportionerne både indvendig og udefra - og super hyggeligt med plankegulve, masser af lysindfald og en god planløsning. Her er bl.a. tre smukke stuer en´suite med udsigt, udgang til en lækker træterrasse og en flot anlagt have. Centralt i den store stue er der en brændeovn og herfra kan man gå ud i en rigtig dejlig udestue med fantastisk udsigt. Lyst spisekøkken, viktualierum og ekstra rum med nedgang til lille kælder, badeværelse m.v..

På 1. sal er der tre gode, reelle værelser og et badeværelse. Charmerende stemning med loft til kip og fritlagte hanebånd. Det ene værelse er et stort master-soveværelse med walk-in og udgang til sydvendt terrasse. Her er 218 m2 boligareal i stuehuset.

En staldlænge er indrettet med yderligere 124 m2 boligareal. Her er hyggeligt med stor stue, spisestue, to værelser, thekøkken, bad og bryggers. Fra stuen kan man gå ud på overdækket terrasse, hvor man nyder den gode udsigt og roen.
I de andre bygninger er der indrettet garage, vaskerum, stald med 3-4 hestebokse, mindre hønsehus, værksted, hal mv. Her er mange muligheder for udnyttelse, og det er f.eks. lovligt at drive erhverv herfra.

Ejendommen er oprindelig opført i 1902 og er siden moderniseret og løbende renoveret med bl.a. nyere tag, vinduer og den opvarmes økonomisk med nutidig luft til vand-varmepumpe. Omgivelserne er idylliske med gamle frugttræer i haven, hvor man kan få besøg af rådyr.

Man er på landet, men ejendommen er alligevel centralt placeret med kort afstand til indkøb, skoler og fritidsaktiviteter. Der er kun 5 min til motorvejen og 10 min til alle mulighederne i Holbæk, med kulturelle aktiviteter, hyggeligt cafemiljø på hovedgaden og livlig aktivitet på havnen eller golfbanen.
En charmerende og overskuelig landejendom med rigtig mange muligheder.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer21986
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Ejerudgift5.044
Boligareal342 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21