Ladagervej 6, St Ladager 4623 Lille Skensved

Nyhed

God landejendom nord for Køge, Lille Skensved. 1 eller 2 generationer

En herlig ejendom med 13,35 ha jord - dvs. 24 tønder land, som ligger godt i landskabet, tilpas tilbagetrukket fra vejen.
Her er masser af muligheder for både hobby og erhverv, og ejendommen ligger i et attraktivt, aktivt område med god vækst og stor efterspørgsel. Man er tæt på både København og Køge / Ejby, her er god infrastruktur, - og alligevel er her fredfyldt og rart, man er midt i naturen, omgivet af sin egen jord.

Stuehuset er opført i 1976 i røde mursten og er et gedigent og velholdt, godt hus med et boligareal på 227 m2 og indrettet så der også vil være mulighed for to generationer.

Haven som omgiver huset er lukket, rigtig fin og varieret med mange skønne planter, blomster, buske m.v. Fra stuen er der stemningsfuld udsigt over herlighederne fra store panoramavinduer, og det giver en dejlig følelse, at haven også kan nydes indefra. Herfra kan man gå ud på den overdækkede terrasse - hvor der både er læ, lys og skøn atmosfære. Foruden en stor stue med spisestue er her også spisekøkken, bryggers, 2 værelser / kontorer, 2 badeværelser m.v. i stueplan. På 1. sal er her ca. 100 m2 med en dejlig stor udsigtsstue i hele gavlens bredde, udgang til overdækket balkon mod haven - og to gode værelser, et ekstra badeværelse, thekøkken m.v. 1. salen har været anvendt som bolig for en anden generation - og det vil fint kunne lade sig gøre igen.

Ved siden af stuehuset ligger en rigtig god bygning på 140 m2, som er blevet anvendt til erhverv med bl.a. værksted, kontor m.v. Et fantastisk godt værksted med port og plads til høje køretøjer, og bygningen er så god at man godt kunne overveje at omdanne den til firmadomicil eller bolig nr. 2, og det åbner planloven mulighed for. Det er tilladt at drive flere typer erhverv herfra

Overfor stuehuset ligger en tredje bygning på 170 m2 med garager, maskinhal, værksted m.v. som ligeledes rummer masser af muligheder. Endvidere yderligere en garagebygning m.v.
Jorden er i bortforpagtet til årets høst, men er fri for køber efter høst. Både rådyr og fuglevildt trives på arealet, og her er en dejlig rolig atmosfære.

En god og velfungerende ejendom, som ligger rigtig godt, og deler en lang privat indkørsel med naboen. Man er ugeneret og her er en rar,indbydende atmosfære, og kort afstand til alt muligt. Bl.a. er her skolebus, og ca 3 km til skole og børneinstitutioner i Ejby. Fibernet ligger i indkørslen. Ejendommen opvarmes økonomisk med pillefyr.

Sagsfakta

Sagsnummer22025
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Pris5.900.000
Ejerudgift2.364
Boligareal227 m2
Energimærke: E

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21