Løserupvej 67 4300 Holbæk

Solgt

Egen sø. En bid af Sverige på Tuse Næs


Her er fritidshuset, hvor man glemmer tid og sted. Allerede i indkørslen mødes man af stille ro og en fantastisk natur, som giver en ualmindelig dejlig fornemmelse.

Dette herlige fritidshus er oprindelig fra 1961 og ligger på en stor grund (2,5 ha / 4,6 tønder) med egen sø ligger lige i hjertet af Tuse Næs, tæt på strand og tæt på Holbæk.
Naturoplevelserne står i kø her - alskens muligheder for at følge både fugle og dyr på tætteste hold. Du kan også fiske fra terrassen i din egen sø. Her er alle muligheder for at lade batterierne op, midt i denne oase af udsigt og skønhed. Du kan f.eks. nyde herlighederne fra glaspavillonen, eller fra den stenbelagte terrasse, hvor man også finder et udendørskøkken med grill at hygge sig om over et godt måltid mad. En tur på søen i egen båd er helt oplagt, og måske også en tur i vildmarksbadet.

Ejendommen er løbende blevet moderniseret og er på 64 m2 med stue, køkken, bad og et værelse i stueplan, og med ekstra værelser i den udnyttede tagetage. Her er lyst og dejligt med godt lysindfald og udsigt til søen og naturen.
Det er et fantastisk sted, at falde til ro efter en travl og hektisk hverdag. Med andre ord, her er besjælet med en helt unik stemning, som kun kan mærkes ved selv at stå der. Tuse Næs er eftertragtet, da man oplever den storslåede natur og de fredfyldte omgivelser – og samtidigt kan man under en time i bil være i København. Eller man kan tage ind til Holbæk med alle indkøbsfaciliteter, kultur aktiviteter og hyggeligt miljø på cafeerne eller i havnen.

Dette er en virkelig sjældenhed, som de rigtige købere vil elske og værdsætte.

Sagsfakta

Sagsnummer22017
TypeFritidshus
Ejerudgift1.696
Boligareal64 m2

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21