Turebyholmvej 18, Turebyholm H 4682 Tureby

Turebyholm Slot kan lejes ! Midtsjælland


For Bregentved Gods udlejes Turebyholm Slot. Det er i særklasse en imponerende smuk, stilren og historisk ejendom.
Den er opført i 1750 i rokoko stil, er hvidpudset og har sortglaseret tegltag. Et arkitektonisk mesterværk, som ligger roligt for sig selv med sine klassiske symmetriske linjer og fine detaljer, og stråler - omgivet af sin egen park. Det er ægte storslået skønhed.

Såvel udvendig som indvendigt er den i særklasse og velholdt - bl.a. er der midt i bygningen en imponerende havesal i hele husets bredde, hvor lyset og udsigten kombineret med det smukke rum virker helt betagende. Men også de øvrige rum er skønne med hver deres karakteristika, paneler og smukke proportioner. Her er flere møderum / sale / stuer, kontor, bibliotek / herreværelse, køkken, soveværelse, badeværelse m.v.
Der er to etager i slottet - ialt ca 700 m2.
Underetagen er lys og fuldt anvendelig. Her er mere rustikt og meget oplagt til erhverv, bl.a. er her indrettet gode kontorer, møderum, flere badeværelser m.v. Og egen indgang udefra, eller naturligvis også fra etagen ovenover.

Turebyholm Slot ligger herligt omgivet af sin egen park, og med præsentabel indkørsel. Her er en herlig atmosfære og naturlig ro. Den egner sig perfekt til et repræsentativt firmadomicil.
Mange virksomheder vil kunne nyde godt af de smukke præsentable omgivelser, som virker inspirerende og spreder god energi.
Enhver kreativ sjæl vil også finde inspiration i roen og disse omgivelser, så der er fine muligheder for at tænke gode tanker og skabe gode værker her.

Ejendommen er fredet. Den ligger lidt syd for Køge.
Erhvervsmæssig udlejning - evt. blandet bolig/erhverv - foretrækkes.

Pris: kr. 42.000 + moms pr. måned + forbrug (varme, el, vand, renovation samt fibernet).
I lejen er inkluderet pasning af parken og alarmabonnement.

Sagsfakta

Sagsnummer261
TypeVilla, Bolig/Erhverv
Leje pr. måned(plus forbrug)52.500
Boligareal700 m2
Depositum157.500
Forudbetalt husleje157.500

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21