Solbakkevej 2 4760 Vordingborg

Super smuk, stor palæ-villa. Bolig / erhverv 1. række til vandet i Vordingborg

En vidunderlig smuk, stor og stemningsfuld klassisk villa, med alle de rigtige proportioner og kvaliteter. Hvidpudset og med sorte glaserede tegl på taget. Ydermere ligger den i første række lige ud til vandet, med en suveræn god udsigt. Her får man således den bedste af alle verdener: En storslået og særdeles præsentabel ejendom med højt til loftet, masser af lysindfald, palævinduer og -stil. En vidunderlig og velbeliggende ejendom på ialt ca 573 m2 samt 135 m2 høj god kælder - på en dejlig stor lukket grund på 3261 m2.

Ejendommen er opført år 1900 og er siden løbende moderniseret og ombygget så den er nutidig og skøn. Den egner sig perfekt til repræsentative formål og anvendes i dag til blandet bolig / erhverv. De 341 m2 er registreret som boligareal. Hertil kommer den skønne store udestue som er 30 m2 og 1. salen på 202 m2 som pt. er udlejet til en virksomhed og registreret som erhverv.

Allerede i hallen får man en følelse af et hus med meget format. Her er pejs, god plads, højt til loftet, trappe til 1. sal og adgang til gæstetoilet m.v.
I stueplan finder man bl.a. tre smukke stuer med super udsigt og herlig stemning. De vellykkede proportioner giver en skøn energi i rummene. Her er lyse trægulve, og fra den største stue er der udgang til havestuen/ udestuen, som er stærkt vanedannende og hurtigt bliver et naturligt samlingspunkt i løbet af dagen. Herfra kan man fortsætte ud på terrassen og ned i haven.
Endvidere dejligt lyst køkken / alrum, masterafdeling med soveværelse, påklædning og eget badeværelse m.v.
1. salen er på 202 m2 og anvendes til erhverv. Den egner sig til alle mulige former for liberalt erhverv, kursusvirksomhed, konsulenter, undervisning, behandling m.v. Etagen er super fin med stort møderum / showroom, tre gode kontorer, køkken/ frokoststue, badeværelse m.v. Etagen er pt. udlejet.
2 salen er registreret som bolig på 80 m2. Her er god stue, soveværelse, badeværelse et lille thekøkken m.v.
Nederst finder man 135 m2 kælder. En høj, god anvendelig kælder, som sælger selv har anvendt til kontor, vaskekælder, opbevaring og meget andet.

Haven er lukket og tilplantet med alle mulige skønne planter og buske, som afløser hinanden i farver på forskellige årstider. En stemningsfuld, veltilplantet og lukket have med flere rum og forskellige oplevelser, og sågar også en herlig køkkenhave og drivhus i de ene hjørne af haven. Haven passer perfekt til husets stemning, og en særdeles vellykket udestue forbinder haven og den udendørs terrasse med stuerne og resten af huset.

Ejendommen er gennemført og smuk fra alle vinkler - og ligeså ved ankomsten til stedet. Her er en dejlig gårdsplads med gode P-forhold, og en stor garagebygning på 99 m2 med dobbelt el-port og masser af plads til værksted, hobbyformål, flere biler m.v.

Vordingborg ligger på Sydsjælland, syd for Næstved, men man er ret tæt på tilkørsel til Sydmotorvejen, så adgangen til f.eks. København er hurtig. Og her får man meget hus for pengene. Både i kvalitet, størrelse og naturskøn beliggenhed.

Sagsfakta

Sagsnummer22030
TypeVilla, Bolig/Erhverv, Villa, 2 fam.
Pris7.650.000
Ejerudgift5.048
Boligareal341 m2
Energimærke: F

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21