Egevangs Alle 10 4180 Sorø

Solgt

Fantastisk villa på Sorø´s dejligste vej. Midtsjælland

Det er sjældent der kan købes noget på Egevangs Alle. Vejen er top-attraktiv, og har alle de rigtige kvaliteter: Skønne karakterfulde villaer på stribe, som ligger naturskønt ved Sorø Sø og skoven, centralt i forhold til byen og tæt på stationen, skoler mv. Helt perfekt.
Nærværende ejendom er super lækker, lys, smagfuld og moderniseret, så den er lige til at flytte ind i. Den er opført i 1920 - og den nuværende ejer har i 2012 gennemrenoveret den og tilbygget en hel ny del på huset, så her er 247 m2 virkelig skøn bolig med en dejlig gennemført rolig atmosfære + 95 m2 høj, god kælder. Et hjem, som er rart at komme hjem til, med kønne klassiske proportioner, gedigne materialer og høj kvalitet skabt med en kræsen smag.

Her er tre herlige stuer med hver sin stemning - den ene er spisestuen som hænger fint sammen med køkkenet, og sammen danner en hyggelig helhed.
I den nye afdeling er der loft til kip i en del af bygningen - og store dobbeltdøre ud mod terrasserne. Her er også et kontor på hemsen som dannes oven på det forsænkede soveværelse, som også findes i denne del af huset - sammen med et lækkert badeværelse. Denne afdeling har egen udgang, og vil også kunne bruges som kontor. Huset har plads til en stor familie, eller to generationer - eller en au-pair, som kan få helt sin egen dejlige afdeling. Et meget fleksibelt hus med mange muligheder.
Den anden del af huset er den oprindelige, med køkkenet ( som har udgang til den store terrasse ) hyggelige lyse stuer / kontor, fire gode værelser, badeværelse, gæstetoilet m.v. og nedgang til kælderen som er virkelig god, høj og anvendelig til alt muligt. Motionsrum eksempelvis, opbevaring, vinkælder m.v.

Den oprindelige og den nye del af huset passer sammen, men er herligt forskellige, og det giver en god dynamik i huset hvor nyt og gammelt mødes og supplerer hinanden. De danner tilsammen en vinkel, hvor man finder et stort og særdeles vellykket lounge - terrasse område, i niveau med stueplan, som udvider husets areal i hele sommerhalvåret. Der er udgange hertil fra både køkkenet og fra hele den nye fløjl. Her er totalt stemningsfuldt, stille og skønt - og man er meget privat. Her nydes solen, omgivelserne, naturens lyde, og den gode middag fra grillen.
Grunden er 1421 m1 og er en hyggelig dyb og lukket have med blomstrende buske og låge til skoven, - som ligger lige efter baghaven.
Man deler en bådebro i Sorø Sø med naboen. Fra baghaven er der direkte sti nogle få meter igennem skoven til søen.

Sorø er en rigtig god by med traditioner og en klædelig kulturel selvforståelse. Her er eksempelvis super gode skoler og ikke mindst Sorø Akademi og hele miljøet omkring med søer og park, store skove m.v. En særdeles god glofbane, kajak- og roklubber, vinterbadere, de skønneste løbe- og cykleruter m.v. Området er et af Sjællands absolut smukkeste naturområder. Her er fin infrastruktur for pendlere med hurtige togforbindelser til både Kbh og Jylland, og få km. til motorvejstilkørslen. Denne ejendom ligger på Frederiksberg - helt tæt på centrum og på stationen - og alligevel med Sorø Sø og skoven i baghaven.

Sagsfakta

Sagsnummer22019
TypeVilla
Ejerudgift4.244
Boligareal247 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21