Slagelsevej 21, Flakkebjerg 4200 Slagelse

Solgt

Topcharmerende ejendom med bindingsværk og stråtag i dejlige omgivelser, Slagelse

En super god og rummelig ejendom, som ligger rigtigt dejligt i grønne omgivelser – og alligevel tæt på Slagelses mange muligheder for indkøb, skoler, uddannelser, fritidsaktiviteter mv. Man kommer i god stemning allerede, når man drejer ind på gårdspladsen og parkerer foran det hvide hus med sort bindingsværk.

Her er hyggeligt og huset er omgivet af marker og træer. Her er et rigt fugle- og dyre liv og man kan sagtens opleve rådyr på tæt hold.

Her er fin plads til familien og det naturlige samlingspunkt er det åbne køkken med spiseafdeling og stueafdeling. Et skønt rum hvorfra der bl.a. er udgang til udestuen med store vinduespartier, som giver en dejlig udsigt til en farverig lukket have, og som samtidigt har udsigt over markerne.

Boligarealet er på 216 m2 og i stueplan er der, ud over det store køkken / alrum / stue, også to værelser med store vinduer mod haven, samt et godt, moderne badeværelse. Endv. bryggers, værksted og fyrrum med pillefyret.
Der er udgange til terrasser, så man kan nyde solen og omgivelserne hele dagen.

Ejendommen er fra 1900 og gennemgik i 2005 en omfattende renovering og nu er 1. sal udnyttet mod vest med forældresoveværelset med egen balkon, så man kan nyde solnedgangen. Der er også et stort rum med mange skabe og mulighed for at lave kontor, hvorfra man kan kigge ud af det store vindue over haven. Endvidere stort depot rum

En vidunderlig bolig med dejlig atmosfære på en 3. 048 m2 grund med velanlagte haver mod nord og syd, som er meget lette at holde.

Ejendommen ligger i et naturskønt område ved Flakkebjerg 9 km syd for Slagelse. Der er både skole og indkøbsmuligheder og god offentlig transport til Slagelse. I området er der gode vandrestier, så naturen rigtigt kan opleves på nært hold.

Sagsfakta

Sagsnummer22031
TypeVilla
Ejerudgift2.614
Boligareal216 m2
Energimærke: E

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21