Sehesteds Alle 1 3520 Farum

Solgt

Smuk palævilla. Høj kvalitet, direkte til Farum Sø


En ualmindelig køn ejendom, i dejlige proportioner og særdeles høj kvalitet. Huset ligger højt og har en stor herlig have, som ender ved Farum Sø, hvor man har sin egen skønne bådebro.
Man er tæt på S-station, er hurtigt i København og bor fuldkommen naturskønt midt i Nordsjælland

Huset har et boligareal på 180 m2 + 90 m2 fin kælder - og er opført 1917. Dejlig præsentabel palæ-arkitektur med spir, højt til loftet og skønt lysindfald i særdeles smukke stuer. Alt er karakterfuldt og æstetisk i orden. Og ejendommen er i høj kvalitet og vedligeholdelsesstand, bl.a. er taget skiftet af den nuværende ejer ( klassiske røde tegl ) m.v. og køkkenet er et dejligt lyst stilrent køkken, som er åbnet op til spisestuen i en fin nutidig planløsning.
Her er to store dejlige stuer med lækre plankegulve, suveræn god udsigt og en havestue mod vandet. Den ene stue hænger sammen med det åbne køkken, og det virker rigtig indbydende. Yderligere en dejlig lys stue eller et stort kontor i stueplan. På 1. sal har man udgang til den herligste balkon fra soveværelset. Om muligt er udsigten endnu mere storslået her, hvor man ser hen over trækroner og ser endnu mere af søen. Yderligere to gode værelser og et dejligt badeværelse.
Kælderen er på 90 m2 og er høj og lys og særdeles brugbar. Den er super pæn og rar med godt lys fra vinduer m.v. - så fin at husets datter har haft valgt den i stedet for 1. salen. Her er et stort rum som ligner en stue, en hyggelig brændeovn, et dejligt badeværelse, vaskerum, vinkælder m.v.

Bådebroen er et kapitel for sig. Den er så stor, at den kan bruges til ophold. Her står indbydende møbler, og man drages helt automatisk mod dette vidunderlige sted. Tænk at sidde og spise her - eller få en dejlig aperitif. Det er som at sidde midt i et maleri. Søen er vidunderlig smuk, og herfra kan man rigtig nyde hvor meget natur den omgives af. Et betagende sted.
Grunden er 1.705 m2 - og haven er velholdt som en park med dejlige træer og blomstrende buske. Tæt på huset er der terrasse med både lounge-område og spiseplads - og på de lidt køligere dage kan man stadig nyde herlighederne udendørs fra en herlig glaspavillon.
Garage, som ligger ud mod vejen på 20 m2.
Et herligt helstøbt sted, som oser af høj kvalitet og gode gedigne valg i smukke omgivelser.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22044
TypeVilla
Ejerudgift7.973
Boligareal180 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21