Skovmosen 3- 3450 Allerød

Hesteejendom med drømmebeliggenhed i skov, Allerød - plads til erhverv / to generationer

Skovmosegård er en charmetrold af en ejendom, som ligger fredfyldt og meget privat - midt i Nordsjælland, og direkte op til skoven.

En hesteejendom med en vidunderlig stemning. Her er 3,7 hektar jord / 6,6 tønder land, med hegnede folde, ridebane, løsdriftsstald m.v. - som ligger lige op ad skoven og er særdeles fredfyldt, malerisk og idyllisk.

Ejendommen er en 4-længet lukket gård, hvor stuehuset har et boligareal på 215 m2. Endvidere er er en lejlighed på ca. 75 m2 i den ene længe ( som er registreret med 35 m2 bolig) . Her er to værelser, badeværelse, et stort ekstra rum m.v.
Det er tilladt at drive flere former for erhverv fra ejendommen, og pt. anvendes ca 100 m2 i den samme længe til erhverv med egen indgang fra bagsiden af huset. Et stort godt rum, køkken og badeværelse.
De fire længer danner et dejligt lukket gårdhaverum. Det meste af ejendommen er opført i 1965. Det tidligere stuehus, som nu anvendes til erhverv og den ekstra bolig er fra 1875, - men generelt er ejendommen senere opdateret og moderniseret, så den i dag fremtræder som en dejlig nutidig ejendom.

Her er top-charmerende og hyggeligt. Fra boligen har man flere udgange til haven, hvor der er en smuk sø for enden af græsplænen, skønne blomstrende buske, hestene på foldene og skoven som baggrund, hvor man har sin egen låge ind i skoven. Hestene græsser langs skovhegnet, og det hele er meget stemningsfuldt.

Boligen har flere herlige stuer med bjælker i loftet, dejligt lyst køkken-alrum og en ret skøn hall, der byder velkommen. Her er en meget personlig stemning, stedet omslutter en og her er rart.
1. salen har masterafdeling med eget badeværelse, og yderligere to gode værelser og endnu et badeværelse.

Den sidste længe er en ældre staldlænge: Den er fin og ok, her er 8 ældre hestebokse m.v.- men den nye løsdriftsstald, som ligger for sig selv er så god, at den har overtaget opgaven. Den er opdelt i to afdelinger og her er det super dejligt at være hest.
Ridebanen ligger i dejlig læ - helt uforstyrret. Den har en god bund, er veldrænet og er 20X60 meter.

Et fuldkommen skønt sted, som ligger i udkanten af Allerød, med kort afstand til god infrastruktur, og gode byer med alskens tilbud: København, Hillerød m.v. Så man er midt i vidunderlige omgivelser, og samtidig er ejendommen helt centralt placeret for andre aktiviteter, indkøb, uddannelse m.v..

Sagsfakta

Sagsnummer22036
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Pris13.500.000
Ejerudgift9.032
Boligareal250 m2
Energimærke: E

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21