Apholm 15 3600 Frederikssund

Solgt

45 tdl. Jagt- og lystejendom mulighed for erhverv, heste mv.

Espeagergård er en særdeles smuk og meget unik beliggende firelænget gård omgivet af stilhed og pragtfuld natur - lige nord for Frederikssund, ca. 45 km fra København. Den har et jordtilliggende på ca.45 tønder land / 25 hektar jord - med agerjord, utrolig god jagt, remisser, skov, masser af dyrevildt m.v. EU-tilskud medfølger. En meget helstøbt ejendom med utrolig gode og store driftsbygninger og sidelænger.

Stuehuset rummer en stor og repræsentativ bolig i klassiske proportioner med et boligareal på 438 m2. Fra stuerne og det indendørs poolareal, er her en flot udsigt over den omkringliggende natur og marker, hvor talrige fugle og dyrevildt ofte kigger forbi. En særlig beliggenhed med masser af skønhed og utallige muligheder. Stuehuset er opført i år 1890, og er meget velholdt. Det flankeres af tre sammenbyggede sidelænger på 523 m2. Længerne har en god lofthøjde, som giver et utal af muligheder b.la. hestebokse, erhverv, lager, opbevaring mv. Lukket og flot gårdsplads med nydeligt ældre træ i midten. Bag længerne ligger yderligere driftsbygninger, i form af to store sammenbyggede driftshaller på hhv. 844 m2. og 1000 m2. Ydermere en garage/maskinhus på 76 m2.

Det er oftest muligt at drive erhverv fra sådan type ejendom, og man vil også ifølge planloven kunne indrette en mindre bolig i en af de eksisterende tilovers blivende bygninger. Grundet de gode og meget velholdte bygninger er her talrige muligheder.

Foruden den gode jagt, er her flot kuperet landskab, vildtremiser, eng, skov, en lille jagthytte, de helt rigtige betingelser for jægeren, naturelskeren eller køberen som drømmer om at skabe en lækker hesteejendom eller andet dyrehold.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22026
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Ejerudgift7.660
Boligareal438 m2
Energimærke: F

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21