Våseskov 8 4293 Dianalund

Solgt

Top moderne lystejendom i meget fredfyldte omgivelser, ved Dianalund

For enden af vejen ved skoven i et særdeles malerisk og idyllisk område ligger en meget speciel ejendom. Den er opført i de bedste materialer i 2010. Grunden, der er på 4,5 HA (8,2 tønder), grænser op til skoven og giver mulighed for forskellig former for dyrehold, jagt eller bare tid og plads til at slappe af.

Ejendommen er har et boligareal på 275 m2. Centralt i boligen er det åbne køkken med spiseplads og udgang til terrasse med udsigt til mark og skov og fra den store, lyse stue er der udgang til haven. Om vinteren vil det være oplagt at tænde op i pejsen, som kan nydes fra flere rum.

Der er to indgange, hvilket giver mulighed til at indrette den ene del af huset til egen afdeling med toilet og bad for de større børn.

Ovenpå er der en stor stue, to gode værelser og masterbed room - alle med egen altan, så man kan nyde den storslåede udsigt til naturen. Der er et stort badeværelse og i tilknytning til det store værelse er der også et walk-in skabsrum.

Den andre bygninger på ejendommen kan benyttes til mange forskellige formål. Løsdrift til dyrehold, værksted, depot eller andet.

Det er masse af muligheder her for den store familie, som gerne vil have god plads, men som også sætter pris på kvalitet. Ejendommen opvarmes af jordvarme og der er opført solceller og et Genvex anlæg. Et fuldkommen skønt sted, som ligger i udkanten af Dianalund, der byder på skoler, indkøb og forskellige kulturelle tilbud og gode forbindelser til bl.a. Slagelse.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22039
TypeLandejendom / Landbrug
Ejerudgift4.100
Boligareal275 m2
Energimærke: A2015

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21