Fjordgårdsvej 2 4750 Lundby

Præsentabel ejendom med storslået udsigt, Mulighed for ridehal, 43 hektar - syd for Næstved

Fjordgården ligger vidunderligt. Direkte til Avnø Fjord, syd for Næstved/ Karrebæksminde og med fuld vandudsigt både fra Stuehuset, haven og jordene. Her er særdeles smukt, og man er midt i storslået natur, hvor man kan både ride, fiske og gå på jagt.
Stuehuset vender rigtigt for både vandet og solen, og er særdeles kønt og præsentabelt. Det er opført i 1914 i smukke klassiske proportioner og er løbende moderniseret og vedligeholdt, så det rummer en stor skøn nutidig bolig. Her er næsten 300 m2 boligareal med højt til loftet, masser af lysindfald og udsigt. (176 m2 i stueplan og 115 m2 på 1. sal ). En velfungerende ejendom hvor fibernet er indlagt m.v.

Stueplan rummer bl.a. tre smukke stuer - alle med fuld udsigt. Den ene stue hænger sammen med et dejligt lyst åbent køkken, som tilsammen danner et stort herligt køkken / alrum / spisestue. Et skønt rum, som naturligt bliver husets samlingspunkt. Både fra dette rum og fra en af de andre stuer er der udgang til den store skønne terrasse, som ligger syd for huset mod vandet. Et super smukt sted hvor man er omgivet af skønhed. Med huset i ryggen og blomstrende roser og havet foran, bliver det ikke smukkere. Haven er et kapitel for sig selv, med masser af frodige roser i forskellige nuancer og herlige blomstrende buske.
Endvidere pænt badeværelse, bryggers, entre m.v. i stueplan.
1. salen er også super pæn, og her er et dejligt mastersoveværelse med fuld vandudsigt og walk-inn og yderligere tre gode værelser, badeværelse m.v.

Til ejendommen hører flere store driftsbygninger, som ligger bag stuehuset. De vil egne sig rigtig fint til en familie som vil omdanne stedet til en hesteejendom eller ridecenter med ridehal(ler) stalde og øvrige hestefaciliteter. Men også en entreprenør vil synes om de store bygninger, hvor både maskiner og materiel vil kunne være under tag.
Bygningerne anvendes ikke til meget i dag, men det kan være svært at få lov til at opføre en ridehal f.eks. så sælger har valgt at lade bygningerne forblive med henblik på ændret anvendelse i stedet for at rive dem ned.

Ejendommen ligger smukt og stille, og man er midt i et malerisk landskab omgivet af fuglesang og naturens lyde. Her er en rigtig god jagt, gode fiskemuligheder m.v. For enden af marken ligger vandet, og her er det oplagt at have en båd liggende eller et par havkajakker, og man er tæt på Avnø Naturcenter
Til Fjordgården hører 78 tønder land ( svarende til 43 hektar jord ), og betalingsrettigheder medfølger. Ejendommen kan købes med mindre jord, såfremt en køber måtte ønske det.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22046
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Pris12.400.000
Ejerudgift5.006
Boligareal291 m2
Energimærke: F

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21