Kystsvinget 9 3630 Jægerspris

Solgt

Godt fritidshus med stor terrasse og enestående udsigt - ca. 40 min. kørsel fra København

På Tørslev Hage ved Jægerspris, ligger dette fine fritidshus. Ejendommen Det Hvide Hus har en utrolig bedårende og særlig udsigt til Roskilde Fjord og landskabet omkring.

Et fuldkommen vidunderligt hus på 103 m2 + 54 kvm. yderst brugbar kælder, opført i 1989. Ejendommen er istandsat og fremstår utrolig lækker og indbydende og lever helt op til sin kønne beliggenhed i maleriske omgivelser.

Planløsningen er enkel og åben, hvilket giver et utrolig godt lysindfald i samtlige rum. Specielt stuen og det lækre køkkenalrum fungerer som samlingspunkt for hele huset, her er godt lysindfald fra det store vinduesparti, rummelighed, en overvældende udsigt samt en ubeskrivelig atmosfære. Selve køkkenet optræder moderne, holdt i klassiske rene linjer som passer godt til huset. Fra køkken/stuealrum er der videre udgang til stor terrasse ligeledes med den skønneste udsigt. Her er også to store værelser samt badeværelse med brus. I kælderen finder man afdeling for sig med separat indgang samt disponibele rum til opbevaring mv.

Sælger har i sin ejertid gjort rigtig meget ved stedet og har i den forbindelse også efterisoleret ejendommen til helårsstandarder.

Ejendommen er beliggende på en dejlig fredfyldt og let skrånende grund på 1083 m2, anlagt med en rimelig græsplæne, ældre træer og små solkroge. Grunden ligger meget højt, hvilket gør udsigten særlig god. På grunden finder man køkkenhave, dobbelt carport og en stor udsigtsterrasse med mulighed for udespa.
Man kan via stisystem nemt gå ned til fjorden.

Tørslev hage ligger ikke langt fra Frederikssund hvor der er gode indkøbsmuligheder, hyggelige spisesteder m.v.


Sagsfakta

Sagsnummer22048
TypeFritidshus
Ejerudgift1.873
Boligareal103 m2

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21