Nymøllevej 10, Aversi 4690 Haslev

Meget præsentabel større jagtejendom på Midtsjælland, 33 hektar.

En fantastisk ejendom, hvor natur, dyr og mennesker kan nyde hinanden og tilværelsen.

Nuværende ejer har skabt den perfekte jagtejendom og har igennem de seneste mange år har tilplantet arealet helt målrettet. Det tager tid at skabe en så god jagt, og det er lykkedes.
Her er en særdeles dejlig rolig stemning og varieret natur med bl.a. søer, remiser, vildtafgrøder, varieret beplantning, Susåen, skov og åbne arealer i en herlig blanding. Det betyder at der er en fast bestand af vildt - lige fra rådyr, dådyr, strejfende kronvildt, ænder, harer, fasaner, duer m.v. Jagten er ikke udlejet, men passes nænsomt således at vildtet ikke stresses.

Ejendommen består af et fritliggende klassisk stuehus med 314 m2 boligareal, samt tre sammenbyggede længer, hvor den ene er en stor god hal, og de to øvrige er ældre staldlænger. Bygningerne danner tilsammen en dejlig gårdsplads og ejendommen fremtræder som en rigtig pæn helhed.

Stuehuset er opført i 1917, og er moderniseret til en rigtig dejlig nutidig bolig i dejlige proportioner, højt til loftet og fint lysindfald. Her er tre stuer en-suite med udgange til to forskellige terrasser, et lækkert køkken-alrum, stort godt bryggers, entre, badeværelse m.v. i stueplan. Første salen er ligeledes super indbydende. Her er fritlagt bjælkekonstruktion og et stort skønt centralt rum som kan anvendes til stue, kontor eller begge dele. Endvidere tre gode værelser og forberedt til at kunne lave badeværelse. Huset ligger super herligt ud til græs / et dejligt åbent foldareal foran, og skoven og lukket beplantning lidt tilbagetrukket, så man er omgivet af skønhed og god energi. Hvis man har lyst til heste eller lidt dyrehold er det oplagt, men bestemt ikke en nødvendighed for at nyde ejendommen. God køkkenhave og herlige frugttræer m.v.

Ejendommen opvarmes økonomisk med pillefyr ( og oliefyr som back-up) og ligger i et dejligt fredfyldt område lidt syd for Ringsted.
Til ejendommen hører 33,7 hektar jord - svarende til 61 tønder land. Jorden ligger lige ved ejendommen og hovedparten dyrkes som agerjord, græs og brak. Muligt at forpagte ud så man bare modtager lejen af jorden - eller selv at dyrke det.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22057
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Pris9.850.000
Ejerudgift3.181
Boligareal314 m2
Energimærke: E

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21