Hillerødvejen 2 3480 Fredensborg

Nyhed

Luksus, heste og egen skov - velkommen til Uglehuset, Fredensborg

Denne ejendom er lige til at forelske sig i. Her er super kønt, stilsikkert og kvaliteten er helt i top. Den er overskuelig og giver alskens muligheder. Flyt direkte ind og nyd det!

Hovedhuset er på 165 m2 og her er en særdeles indbydende atmosfære med et stort lyst rum, som samler hele huset, og hvor aktiviteterne udgår fra. Her går stue, spisestue, pejsestue, køkken m.v. i et, og det er ualmindelig vellykket. Dinesens brede Douglas-plankegulve og et lækkert lyst Kvänum køkken giver en skøn grundlæggende og meget harmonisk stemning i huset. Endvidere tre værelser, to badeværelser m.v. i samme fine stil - alt med masser af lys og udsigt. Her er udgang til fine store terrasser på begge sider af huset - den ene brolagt med gl. københavnersten, den anden terrasse er en hævet træterrasse, som nærmest forlænger stuen udenfor. Herfra kan man ikke undgå at nyde haven med store smukke rododendroner og bøgeskoven i baggrunden. Man er meget privat, haven er lukket, og uden indkik. Huset er oprindelig opført i 1924, er smagfuldt renoveret og fremtræder helt nutidigt. Ejendommen er erklæret bevaringsværdig.

For sig selv ligger en bygning på 83 m2. Den er ombygget i 2008 og sat i super fin stil samt er super lækkert indrettet. Her er tre gode rum/kontorer, tekøkken og badeværelse - og masser af anvendelses muligheder. Rammerne er inspirerende og smukke.

Yderligere en god og isoleret anneksbygning (reg. garagebygning )- på 79 m2 med dejligt stort hobby/disponibelt rum, depot, vaskerum m.v. Super til musik, motion eller andet.
Den nuværende ejer har ikke heste, men ejendommen er indrettet med henblik på dyrehold. Her er stald, folde og 20x40 meter ridebane. Fra huset har man en meget smuk udsigt over hesteområdet og Fredensborg golfbane i baggrunden. En del af ejendommen er smuk gammel fredskov. Her bor uglen, som huset har navn efter og her er bl.a. anlagt en professionel naturlegeplads, som med sikkerhed er et hit hos børn i mange år.

Endelig er her en herlig bjælkehytte, som vistnok dateres til 1920. Et rustikt og malerisk sted som med sit langbord og plads til mange omkring det, virker utrolig indbydende.

Grundens samlede areal er i alt 29.750 m2 svarende til ca. 3 ha. med haven omkring huset, hestefaciliteter, græsfolde og skov. Skoven er en smuk fredskov med bøgetræer, vandløb - og den skaber en skøn atmosfære. Uglehuset ligger lige syd for Fredensborg, så tæt på byen at man har byen som nærmeste nabo, men alligevel med fred og skønhed som i naturen.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22053
TypeVilla, Landejendom / Landbrug, Villa, 2 fam.
Pris10.800.000
Ejerudgift7.040
Boligareal165 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21