Peder Madsens Vej 2A 4291 Ruds Vedby

Nyhed

Meget sjælden ejendom – Ruds Vedby.

Midt i den vestsjællandske by finder du denne pragtfulde herskabsvilla, der med 318 kvm står flot med stilrene kvalitetsmaterialer og med en super charmerende atmosfære.
Ejendommen har tidligere været byens lægehus/bolig. Bygget i 1919, men renoveret og moderniseret i 2012 og tilbyder nu fantastiske rammer til en stor familie.

Imponerende indgang leder dig direkte ind i hall med toilet og trappe til 1. sal. I stueplan er det store centralt placerede køkken – alrum samlingspunktet for alle i familien med flotte mosaik parket gulve og stor unik lukket pejs. Køkkenet er hvidt i moderne look. Ud mod haven med direkte udgang til have og terrassen, er der 3 stuer en suite, som benyttes til spisestue, stue og kontor. Store vinduer og døre med glas giver et fantastisk lys i hele boligen.
Fra køkken er der bagudgang og trapper til store kælder på 173 kvm med gode disponible rum.

På 1. sal er der 5 store værelser – alle med udsigt til have og by, samt badeværelse. Der er forberedt til at kunne lave et badeværelse mere. Fra master bedroom er der udgang til egen altan, som vender ud mod haven

Grunden er på 1.802 kvm og tilbyder 34 kvm garage og et større areal til parkering. Den sydvendte have prydes af nogle gamle træer, men er stadig lys og åben. Der er en ny anlagt terrasse, hvor man nyder de rolige omgivelser, selvom man er midt i byen.

Ruds Vedby er en mindre stationsby med skole, indkøbsmuligheder og fritidstilbud og ligger lige mellem Høng, Dianalund og Slagelse. Byer er placeret i Sorø kommune med mange kulturelle og sociale tilbud, samtidigt med at vi bevæger os i noget af den smukkeste natur med fantastiske søer, grønne skove og åbne vidder.

I får her en meget præsentabel bolig med plads, højt til loftet, centralt placeret og skøn natur lige udenfor døren.

Sagsfakta

Sagsnummer22042
TypeVilla
Pris2.850.000
Ejerudgift3.084
Boligareal318 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21