Førslev Bygade 47A 4690 Haslev

Solgt

Ny renoveret bolig i hyggeligt landsbymiljø ved Haslev.

Førslev ligger ca. 5 km fra Haslev med hurtigt tilgang til både Vest-motorvejen ved Ringsted og Syd-motorvejen ved Haslev.

Boligen er oprindeligt bygget i 1875 og er på 235 kvm. I 2019 har boligen gennemgået en gennemgribende istandsættelse med respekt for den oprindelige stil med lyse kvalitetsmaterialer og sildebens parketgulve.
Hjemmet kan tilgås via en entré og med højt til loftet i stueplan finder man stort åbent og lyst køkken / alrum, som naturligt vil være samling punktet for familien. Derudover er der to gode værelser og badeværelse.
På 1. sal er der to meget store værelser med udsigt til mindre skov og have, en stue og baderum.

En bolig som favner en større familie i idylliske omgivelser.

Et hyggeligt gårdmiljø danner rammen om de 4 længer, hvor de tre længer er i god stand og med muligheder for at etablere værksted, depotrum eller plads til mindre virksomhed. Derudover findes endnu to bygninger som i dag anvendes til lager og værksted. Her kan man forene en skøn bolig med virksomhed.

Ejendommen er omkranset af træer, terrasse og en dejlig have på en 8.586 kvm stor grund.

I får adresse i en hyggelig landsby og med nærhed til kirke og sportsplads.

Derudover er Haslevs faciliteter med indkøb, skoler og fritidstilbud kun 10 minutter derfra og under en times køretur er man i Køge, Ringsted, Roskilde eller København.

Denne ejendom henvender sig til familien, som vil udleve sin drøm om bolig i idylliske omgivelser og mulighed for at forene bolig med sit erhverv.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22029
TypeVilla, Bolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug
Ejerudgift3.665
Boligareal235 m2
Energimærke: A2010

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21