Strøbjergvej 32 3600 Frederikssund

Solgt

Pragtfuld ejendom med gode udlænger og masser af plads - 9353 m2 grund, Nordsjælland

”Høvesten” er en yderst smuk og pragtfuld ejendom med et fritliggende hovedhus på 234 m2 boligareal. Herudover 3 sammenbyggede længer, som danner et perfekt smukt beplantet gårdmiljø med lækroge. Hele ejendommen der ligger centralt i den smukke Nordsjællandske natur, er omgivet af træer, marker, med rådyr, fasaner og harer.

Den oprindelige ejendom er opført i 1870. Ejendommen ligger helt privat og tilbagetrukket på grunden, der er på 9.353 m2, som er beplantet med store træer der danner ramme omkring bygningerne, og en parklignende have.

De 3 længer har et areal på 560 m2, som indeholder 4 garageporte (2 med automatiske porte), stort værksted, bokse, gildesal, flere disponible rum som kan anvendes til hobby, opbevaring eller andet. Der er også etableret toilet, bad og vaskerum, samt et kæmpe uudnyttet loft areal. Yderlig findes en selvstændig bygning på 40 m2 som i dag benyttes til traktor.

Hovedhuset er omfattende istandsat og fremstår meget lyst, med hvide lofter, døre og vinduer, der er brugt gode kvalitets materialer overalt, lyse massive plankegulve er et gennemgående tema, det viser respekt for den originale stil, så det harmonerer med det moderne.

Når du træder ind i ”Høvesten”, bydes du velkommen af en skøn hall med granit gulv og fri højde til 1. sal med synlige hanebånd. Husets indretning i øvrigt er lyst og meget indbydende med højt til loftet. Stueetagen rummer et dejligt badeværelse med bruse område. Der er store skønne stuer-en-suite, en med udgang til skøn vest vendt terrasse. Dejligt og lyst spisekøkken i forbindelse med spisestuen, som har udgang til syd vendt terrasse og have. Stort soveværelse. På 1. sal er der ligeledes god loft højde, med synlige hanebånd. Her findes rummelig repos samt et stort badeværelse med spabad, stort sydvendt værelse med fuld loftshøjde, et nordvendt mellemværelse, et stort vestvendt værelse med 2 franske altaner. Huset rummer endvidere en god kælder, der kan anvendes til vinkælder, opbevaring af viktualier m.v.
Atmosfæren er gennemgående i hele huset og grundet rummenes størrelse og gode planløsning, gør det boligen nem at møblere.

Området byder på masser af fritidsaktiviteter, bl.a. fodboldklub, skytteforening, ride klub samt et godt forsamlingshus mv. Der er gå afstand til den eftertragtede Sigerslevøster Privatskole samt busforbindelse til både Hillerød, Skævinge og Frederikssund st. lige ved døren. Trafikalt ligger den også rigtig godt. Der er ca. 12 minutters kørsel til Hillerød motorvejen og ca. 15 minutter til Hillerød.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22064
TypeVilla, Lystejendom
Ejerudgift5.928
Boligareal234 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21