Tangvej 14 2680 Solrød Strand

Uhindret udsigt og unik byggemulighed ved Hulvejskvarteret, Solrød Strand

Der findes kun ganske få villaer tilbage i området ved Hulvejskvarteret, som både er beliggende med en fuldstændig uforstyrret udsigt til Øresund, og samtidig placeret på en tilpas stor og bred grund. Denne ejendom ligger med en helt suveræn god udsigt over havet. Her kan bygges til eller opføres det lækreste drømmehus med fuld og uforstyrret udsigt til Øresund.

Grundens areal er 2247 m2. Bebyggelsesprocenten for området er 30% og der må opføres op til 2 etager jf. Lokalplanen. Der fri adgang til stranden fra egen grund, hvilket gør det meget nemt at en lille båd, havkajak eller paddleboard liggende.
Stranden i Solrød er kendt som en af Køge bugts dejligste strande. Her er storslået, en herlig strand med super godt badevand, dejlige stemninger og masser af muligheder for alskens aktiviteter. Her får man fuld havudsigt!

Huset er et fint træhus ophørt i 1957 og rummer et boligareal på 120 m2. Her er en fin stue samt køkken alrum begge med storslået udsigt til Øresund. Derudover er der to værelser, badeværelse samt entre og bryggers. Endvidere carport og udhus.

Man er i København på ca. 30 min., hvis man skulle få brug for det - men er samtidig tilstrækkelig langt væk til at stemningen er helt anderledes. Her slapper man af. Dejligt uforpligtende med sand mellem tæerne og en havkajak der venter på at sejle solnedgangen i møde.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22060
TypeVilla, Helårsgrund, Villa, 2 fam.
Pris14.800.000
Ejerudgift11.770
Boligareal120 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21