Borupvej 71 3330 Gørløse

Smuk firelænget lystejendom med central beliggenhed, Nordsjælland

Marebækgård er en karakterfuld og repræsentativ ejendom, som rummer et boligareal på 219 m2 og har et jordtilliggende på 2,6 ha jord / ca. 4,7 tønder land. Ejendommen ligger privat og tilbagetrukket, omgivet af egne jorde og folde. Til ejendommen hører smuk parklignende have med alverdens bærbuske, frugttræer og bede. Her er også flere terrasser som man kan benytte alt efter hvor solen står på himlen. Her er en fredfyldt atmosfære, smuk natur og lange kig over det let kuperede terræn.

Stuehusets indretning er lys og meget indbydende med højt til loftet. Stueetagen rummer et dejligt og lyst spisekøkken/alrum i forbindelse med stuen. Fra stue og køkken er der udgang til have og sydvest vendt terrasseområde. Stort badeværelse med både kar og brus. Praktisk bryggers med indgang fra gårdspladsen. To værelser (oprindeligt et). God Hall med trappe til 1 sal.
På 1. sal er der ligeledes god loft højde, med synlige hanebånd og åben til kip. Her findes en anvendelig repos samt badeværelse med brus. To gode børneværelser samt mulighed for et tredje. Master soveværelse med udsigt til omkringliggende marker og smuk natur. Fra soveværelset er der udgang til stor altan, hvorfra solnedgangene kan nydes. Endvidere en god vinkælder på 20 m2, der også kan anvendes til viktualier, opbevaring m.v.

Stuehuset flankeres af de tre sammenbyggede længer på i alt 344 m2 som udgør en lukket og flot gårdsplads med vognport og smedejernslåge. Længerne har i forbindelse med istandsættelsen i 2007, fået nyt tegltag. I længerne er der indrettet dobbelt carport med plads til flere biler.
Her er et utal af muligheder for b.la. dyrehold, erhverv, lager, opbevaring mv. Det kan drives flere former for erhverv herfra med den rette tilladelse fra kommunen. Ejendommen har endvidere potentiale for en ekstrabolig, såfremt man ønsker at bo flere familier sammen.

En rigtig god ejendom, som ligger centralt i Nordsjælland. I cykelafstand til togforbindelse, indkøbsmuligheder, skole, institution samt fritidsaktiviteter mv. Trafikalt ligger ejendommen også rigtig godt. Der er ca. 10 minutters kørsel til Hillerød motorvejen og ca. 15 minutter til Hillerød og ca. 30 min. til København.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22068
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom, Villa, 2 fam.
Pris7.500.000
Ejerudgift4.457
Boligareal219 m2
Energimærke: E

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21