Svellebakken 18, Veddinge Bk 4540 Fårevejle

Solgt

Fritidshus / villa i Veddinge Bakker. Kreativ stil og suveræn god udsigt


Holder du af vidunderlig beliggenhed og storslået udsigt, så er denne ejendom perfekt. Den ligger højt, og er i to etager. Her er smagfuldt og en dejlig fredfyldt, kreativ atmosfære. Fra begge etager er der særdeles god udsigt over Sejerøbugten, samtidig med at man er meget privat.
Huset er et helårshus, og man kan søge flexboligstatus, så det frit vil kunne anvendes som fritidshus, hvis køber ønsker det. Det ligger på en stille vej, med få minutters gang til badestranden og vandet - og med mulighed for at have en kano eller et par kajakker liggende nede ved vandet.

Huset har et boligareal på 138 m2. Det er opført i 1963, er siden moderniseret og fremstår som en karakterfuld og super indbydende bolig med stil og masser af personlighed. Et ideelt sted for eksempelvis en kreativ sjæl, som søger inspirerende omgivelser. Her er god energi, og her kan man lade op og nyde livet både indendørs og udendørs i de herlige omgivelser.

1. salen er et stort rum, som er inddelt i flere zoner - og som ender i panoramavinduer og en stor balkon mod vandet. Hele sommerhalvåret tjener den som en naturlig forlængelse af stuen. Stuen har flotte plankegulve og er inddelt i flere grupper, herunder en spiseafdeling. Her er også et nyere åbent køkken, som frækt er valgt i sort, og står skulpturelt og perfekt velfungerende i rummet. Læseafdelingen er trukket bagud i stuen - men selv her er der super vandudsigt. Et særdeles vellykket rum, med en utrolig god og rolig atmosfære.
Underetagen har også fuld vandudsigt - og her er et par rigtig gode værelser, et lækkert nyere badeværelse, entre, godt bryggers m.v. Huset er velfungerende, og i 2020 er installeret helt nutidig luft til vand varmepumpe.

Grunden er 1.975 m2 stor, helt lukket, også mod vejen, og den skråner mod vandet. Der er dejlige terrasser og hyggekroge flere steder, alt efter hvor man har lyst til at nyde omgivelserne, solen eller udsigten. Man er ugeneret alle steder, og huset ligger så højt at man ser ud over de foranliggende huse og beplantning. Ejerne deler grunden med Fluffy, det tamme rådyr, som hvert forår stolt kommer og viser sine lam frem.
Separat ligger en god, ca. 20 m2 tør garage.
Veddinge Bakker ligger i den sydlige del af Odsherred, lige ud til Sejerøbugten og ca 1 times kørsel fra København. Her er en herlig uformel, naturlig stemning. Fred og skønhed. Dejlig badestrand, lækkert badevand og alle muligheder for sejlads, lystfiskeri m.v. Gode golfbaner i nærheden, og masser af motion i Bakkerne for både løbere og cyklister.
Den nuværende ejer pendler dagligt til København på arbejde - det er en fin mulighed som flere og flere vælger. Også et ideelt sted for et fritidshus: Det er langt nok til at man er væk - men ikke så langt væk, at man ikke kommer afsted.


Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22081
TypeFritidshus, Villa
Ejerudgift3.246
Boligareal138 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21