Enghaven 2, Uvelse 3550 Slangerup

Dejlig hesteejendom nær Hillerød m. 2 boliger.


En velbeliggende og charmerende lystejendom med to boliger på hhv. 260 m2 og 156 m2. Stråtækte og hvidpudsede bygninger, som skaber et hyggeligt miljø omkring en fælles gårdsplads.
Til ejendommen hører 6,7 tønder land / 3,7 hektar jord, som ligger lige omkring ejendommen. Det meste anvendes til hegnede folde og ridebane ( 20X60 m).

Den største af boligerne ( 260 m2 ) er opført i 1971. Boligen kræver en kærlig hånd, idet den har fungeret som to lejemål - et på hver etage og er derfor ret fleksibel - men er mest oplagt som en rummelig bolig med plads til en større familie. Her er fine muligheder og også plads til kontor eller liberalt erhverv. I gavlen er en dejlig altan ud fra stuen på 1. sal. Den vender ud mod foldene og ridebanen, så udsigten er super hyggelig.
Den anden bolig ( 156 m2 ) er det oprindelige stuehus. Det er opført i 1902 og boligen her er i et plan. Planløsningen giver fleksible anvendelsesmuligheder for denne bygning. Teenageafdeling eller erhverv / kontor er f.eks. oplagt i den ene ende af huset. Bolig med stue, køkken, badeværelse og to gode værelser m.v. i den anden ende. Bag dette hus ligger en særskilt afdeling af haven, så de to huse kan fungere uafhængigt af hinanden.

Foruden de to boliger er her en bygning som er under indretning til stald med 4 hestebokse, samt en stor praktisk carportbygning til foder, sadelrum, maskiner og carport.
Ejendommen ligger midt i Nordsjælland, få km. udenfor Hillerød. Et rigtig rart sted med en god atmosfære.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22069
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Pris6.700.000
Ejerudgift3.067
Boligareal416 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21