Enghaven 2, Uvelse 3550 Slangerup

Solgt

Dejlig hesteejendom med super beliggenhed nær Hillerød - 2 boliger.

En særdeles velbeliggende og charmerende lystejendom med to boliger på hhv. 260 m2 og 156 m2. Tæt på alle HIllerøds tilbud ( uddannelse, indkøb, virksomheder med gode jobs m.v. ) - og alligevel er man på landet hvor man kan høre fuglene synger og pulsen kommer ned på plads.
Stråtækte og hvidpudsede bygninger, skaber et hyggeligt miljø omkring en fælles gårdsplads.
Til ejendommen hører 6,7 tønder land / 3,7 hektar jord, som ligger lige omkring ejendommen. Det meste anvendes til hegnede folde og ridebane ( 20X60 m).

Den største af boligerne ( 260 m2 ) er opført i 1971. Den har fungeret som to lejemål - et på hver etage og er derfor ret fleksibel - men er mest oplagt som een rummelig bolig med plads til en større familie. Her er fine muligheder og også plads til kontor eller liberalt erhverv. I gavlen er en dejlig altan ud fra stuen på 1. sal. Den vender ud mod foldene og ridebanen, så udsigten er super hyggelig.
Den anden bolig ( 156 m2 ) er det oprindelige stuehus. Det er opført i 1902 og boligen her er i et plan. Planløsningen giver fleksible anvendelsesmuligheder for denne bygning. Teenageafdeling eller erhverv / kontor er f.eks. oplagt i den ene ende af huset. Bolig med stue, køkken, badeværelse og to gode værelser m.v. i den anden ende. Bag dette hus ligger en særskilt afdeling af haven, så de to huse kan fungere uafhængigt af hinanden.

Foruden de to boliger er her en bygning som er under indretning til stald med 4 hestebokse, samt en stor praktisk carportbygning til foder, sadelrum, maskiner og carport.
Den nye køber skal påregne at der skal bruges penge på ejendommen, idet den har været anvendt til udlejning.

Ejendommen ligger særdeles dejligt i smukke naturskønne omgivelser midt i Nordsjælland. Her er fredeligt og alligevel er man kun få km. udenfor Hillerød og med kort afstand til København. Et rigtig rart sted med en god atmosfære.

Sagsfakta

Sagsnummer22069
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Ejerudgift3.605
Boligareal156 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21