Esrumvej 302 3000 Helsingør

Kvalitetsejendom opført i 2013 beliggende nær skov - 11 tdl. / 6.1 ha, Nordsjælland

En superfin landejendom opført af Lind og Risør i 2013 med et jordtiliggende på 6.1ha jord / ca.11 tønder land. Stuehuset har et boligareal på 209 m2. Herudover kommer udestue på 35 m2 og gårdbutik på 61 m2 med udnyttet loft ialt ca. 80 m2.
Energiklassificeringen er A2010 og her er både solceller og jordvarme.

Ejendommen ligger smukt og meget privat, omgivet af egen jord og gode ride muligheder til skov. Her er hyggeligt, velholdt og særdeles herligt - bl.a. med flere terrasser så man kan vælge efter tidspunktet på dagen. Her er en skøn stemning omgivet af skov og natur med masser afvildt.

Husets planløsning er god og velfungerende. Moderne åbent køkken - fra køkkenet adgang til både et viktualierum og udestue. Spisestue og stue i forlængelse af hinanden med udgang til haven og terrasseområde.endvidere badeværelse, stort og praktisk bryggers med adgang fra garage med to porte.
Hall med trappe til 1 sal. 1. sal indeholder tre store værelser, et badeværelse og et lyst dejligt fællesrum/repos. God plads, masser af lys og flere muligheder.

Udhuset er opført i samme gode kvalitet som den øvrige ejendom. Bygningen indeholder lokale, toilet, lille tekøkken samt udnyttet loft (ikke registreret). Bygningen fungerer som en lille butik i dag, men kan også tjene til andre formål.
Her er endvidere drivhus, udhus, samt mindre indhegning til hunde, smådyr m v.

En flot ejendom som er lige til at tage i brug. Der er ikke dyrehold på ejendommen i dag, selvom den fint egner sig til dette formål. En rigtig god landejendom, som ligger smukt i landskabet, tæt på skov, sø samt Kattegat og Øresund.

Ejendommen er desuden godt placeret i forhold til infrastruktur og ligger . 10 min. fra Helsingør by - tæt på Kystbanen, lokalbanen, indkøbsmuligheder, specialforretninger mv. - og alligevel beliggende i de smukkeste omgivelser. Har man behov for at komme til København, kan man gøre dette på ca. 40 min. i bil eller på ca. 1 time i tog og bus.

Sagsfakta

Sagsnummer22076
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom, Villa, 2 fam.
Pris9.800.000
Ejerudgift7.426
Boligareal209 m2
Energimærke: A2010

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21