Sorøvej 148 4350 Ugerløse

Solgt

Top moderne bolig i landlige omgivelser ved Ugerløse, Vestsjælland

Du drejer af fra Sorøvej og kører ned af indkørslen til en ejendom, som man bare må opleve.

Boligen fra 1900 er ombygget i 2008 og er lige til at flytte ind i. 203 kvm fordelt i to plan med en underetage, hvor der er en meget stor stue, som naturligt vil være familiens samlingspunkt. Herfra er der direkte adgang til stor terrasse. Der er moderniseret med trælofter og parketgulv. Fra entreen er der adgang til det store badeværelse med spa og til køkkenet med spiseafdeling. Denne del er med store mørke klinker mod hvidglaserede låger, som giver et fantastisk farveindtryk.

På 1. sal er der tre gode værelser, som vil opfylde pladskravet til en familie med et eller flere børn eller det kan udnyttes til kontor og stort walk in skab. Man skal opleve udsigten fra det store forældresoveværelse ud over markerne og de rolige omgivelser.

Boligen er lavet i gode kvalitetsmaterialer, som er indbydende og meget imødekommende. Rundt om boligen er der terrasse, så man kan følge solen fra morgen til aften i et ugeneret miljø.

I garagen på 110 m2 er der plads til to biler, og der er også lavet bar, så det naturligt kan bruges til gildesal eller til andre formål. Den store hal med super lysindfald, kan benyttes til både dyrehold, værksted eller depot. Hallen er på 215 kvm.
Ejendommen ligger i skøn natur og er på lidt under 2 HA (19.944 kvm). Her er for nyligt anlagt have, græsareal og en lille sø.

Vi er placeret mellem Ugerløse og Stenlille og der er ikke langt til den lokale brugs, skole, institution og fritidsaktiviteter. Kører man 15 min mod nord er man i Holbæk og 20 min mod syd er man i Sorø. Der er hurtigt adgang til masser af shopping, kulturelle tilbud og motorvejen mod København eller Fyn/Jylland.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22072
TypeVilla, Bolig/Erhverv
Ejerudgift3.081
Boligareal203 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21