Svellebakken 60, Veddinge Bakker 4540 Fårevejle

Solgt

Ualmindelig lækkert udsigtssommerhus, Veddinge Bakker.

Et ualmindelig dejligt fritidshus - super skønt beliggende, højt og med masser af vandudsigt. Huset ligger få minutters gang fra vandet og stranden på en lukket vej i de eftertragtede Veddinge Bakker, - og man har fuld udsigt til Sejerøbugten.
Huset vender så godt, at man kan sidde på terrassen mod vandsiden og nyde at solen går ned i Sejerøbugten. Det er helt ualmindelig smukt, og himlen farves i alskens farver. Ikke så underligt at dette lys har inspireret talrige kunstnere i Odsherred.

Huset er ret nyt - færdigmeldt i 2016 og er dejligt indrettet med god planløsning. Det er i topkvalitet, beklædt med cedertræ og velisoleret så det kan anvendes på alle årstider. Det er på 137 m2 + 20 m2 indbyggede overdækkede terrasser. Der er masser af gode kvaliteter at fremhæve, bl.a. gulvvarme, danske vedligeholdelsesfrie alu-vinduer, massive indvendige døre, muret skorsten, udespa, udebruser med varmt vand m.v.
Huset åbner sig mod vandudsigten med store vindues- og dørpartier mod vandet, så man får fuld glæde af den gode beliggenhed i hele husets længde.

Hele husets naturlige samlingspunkt er stuen og køkkenet - som er blevet ualmindelig vellykket. Man føler sig med det samme godt tilpas og hjemme. De to rum hænger sammen og åbner sig mod vandet og lyset. Her er en hyggelig indbygget brændeovn, og en super indbydende atmosfære. På en gang hyggeligt og eksklusivt. Det store lyse rum forlænges til et endnu større rum i sommerhalvåret med udgangen til en stor dejlig træterrasse, hvor man vil opholde sig meget af sommeren og nyde solnedgangene mange af sommeraftenerne.
Endvidere er her fire gode værelser, to badeværelser, en sauna, et stort bryggers/opbevarings-/ teknikrum. Udvendigt er der indgang til et indbygget udhus til cykler m.v. Grunden er på 1.889 m2.

Der er fine muligheder for at udleje huset og oppebære ret store indtægter ved det.

Veddinge Bakker ligger i den sydlige del af Odsherred, lige ud til Sejerøbugten og ca 1 times kørsel fra København. det er langt nok til at man er væk - men ikke så langt væk, at man ikke kommer afsted. En helt ideel afstand for mange til et fritidshus. Her er en herlig uformel, naturlig stemning. Fred og skønhed. Dejlig badestrand, lækkert badevand og alle muligheder for lystfiskeri m.v. Gode golfbaner i nærheden, og masser af motion i Bakkerne for både løbere og cyklister.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22087
TypeFritidshus
Ejerudgift3.453
Boligareal130 m2

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21