Sønderbjerg 10, Assentorp 4295 Stenlille

Økologisk landejendom i høj kvalitet. 2 ha ( eller mere) i naturskønne omgivelser

En super dejlig gård med virkelig god beliggenhed på Midtsjælland. Den ligger nord for Sorø, nær Stenlille, på en mindre vej med andre gode ejendomme i naturskønne og fredelige omgivelser, - og alligevel tæt på indkøb, skole m.v. Her udbydes den med ca. 20.000 m2 jord / ca 2 hektar. Der er mulighed for at tilkøbe op til yderligere 34 ha.

Stuehuset er indbydende og velholdt. Det er opført i 1911 i smuk klassisk stil, røde mursten og rødt tegltag, og fine proportioner. Det er siden blevet moderniseret og opdateret til en smagfuld, nutidig og velfungerende ejendom. Huset har et boligareal på 244 m2 + en indbydende udestue på 26 m2.
Husets centrum er et stort dejligt køkken-alrum, som åbner op til en herlig stor stue. Super hyggelige rum. Fra stuen er der udgang til havestuen, som er dejlig på alle årstider. Endvidere er her badeværelse, et værelse med adgang til badeværelset, et godt kontor, entre og baggang m.v.. På 1. sal er her fem gode værelser + endnu et badeværelse og sauna.
På havesiden af stuehuset er en stor dejlig terrasse, og man er omgivet af en hyggelig lukket have med frugttræer.

Ejendommen har været økologisk drevet i en lang årrække, og er velholdt og særdeles præsentabel.
Længerne omkring gårdspladsen er et kapitel for sig. Bygningerne er gennemrenoveret og har fået både ny tagkonstruktion og ny tagbelægning her i 2020 og er derfor gode til alle mulige formål, super pæne og helt overskuelige for en ny ejer.
Fibernet er lagt ind, og ejendommen opvarmes økonomisk med fuldautomatisk pillefyr.

Her kan du høre lærken synge og se viberne baske med de sort-hvide vinger. Se rådyrene og harerne boltre sig og fasanerne kommer og ser om spurvene har efterladt noget ved foderbrættet. En skøn ejendom, som indbyder til fine naturoplevelser.

Naturen kalder. Her kan du kombinere trivsel for hele familien i skønne omgivelser med bynær beliggenhed og mulighed for andre former for erhverv. Det er tilladt at drive flere former for erhverv herfra, så der er fine muligheder for at kombinere.

Til ejendommen hører i dag 35,7 ha. jord. Økologisk drevet og med rigtig god jagt med dejlig andesø, remiser m.v.. Køber kan købe hele ejendommen med al jorden for kr. 9.200.000,-
Med i den aktuelle udbudspris hører 2 hektar jord, lige ved ejendommen.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22086
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Pris4.995.000
Ejerudgift2.987
Boligareal244 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21