Sønderbjerg 10, Assentorp 4295 Stenlille

Nyhed

Økologisk gård i høj kvalitet. Naturen kalder! 65 tønder land

En særdeles dejlig gård med virkelig god beliggenhed på Midtsjælland. Den ligger nord for Sorø, nær Stenlille, på en mindre vej med andre gode ejendomme i naturskønne og fredelige omgivelser, - og alligevel tæt på indkøb, skole m.v.
Stuehuset er indbydende og velholdt. Det er opført i 1911 i smuk klassisk stil, røde mursten og rødt tegltag, og fine proportioner. Det er siden blevet moderniseret og opdateret til en smagfuld, nutidig og velfungerende ejendom. Huset har et boligareal på 244 m2 + en indbydende udestue på 26 m2.
Husets centrum er et stort dejligt køkken-alrum, som åbner op til en herlig stor stue. Super hyggelige rum. Fra stuen er der udgang til havestuen, som er dejlig på alle årstider. Endvidere er her badeværelse også i stueetagen, et værelse med adgang til badeværelset, et godt kontor, entre og baggang m.v.. På 1. sal er her fem gode værelser + badeværelse og sauna.
På havesiden af stuehuset er en stor dejlig terrasse, og man er omgivet af en hyggelig lukket have med frugttræer.

Ejendommen har været økologisk drevet i en lang årrække, og er velholdt og særdeles præsentabel.
Længerne omkring gårdspladsen er et kapitel for sig. Bygningerne er gennemrenoveret og har fået både ny tagkonstruktion og ny tagbelægning her i 2020 og er derfor gode til alle mulige formål, super pæne og helt overskuelige for en ny ejer.
Det er tilladt at drive flere former for erhverv herfra, så der er fine muligheder for at kombinere. Jorden er bortforpagtet og den nye ejer kan fortsætte med det, hvis man har lyst. EU-støtte og økologi-støtte medfølger. Til ejendommen hører 35,7 hektar jord, som ligger lige omkring ejendommen.
Fibernet er lagt ind, og ejendommen opvarmes økonomisk med fuldautomatisk pillefyr.

Her kan du høre lærken synge og se viberne baske med de sort-hvide vinger. Se rådyrene og harerne boltre sig og fasanerne kommer og ser om spurvene har efterladt noget ved foderbrættet. En skøn ejendom, som indbyder til fine naturoplevelser. Her er selvfølgelig en god jagt - bl.a. en dejlig andesø, en å og flere remiser med fred til rådyrene m.v..
Naturen kalder. Her kan du kombinere trivsel for hele familien i skønne omgivelser med bynær beliggenhed, gode indtægter på jorden og mulighed for andre former for erhverv.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22086
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Pris9.500.000
Ejerudgift2.935
Boligareal244 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21