Gl. Smedevej 2 4180 Sorø

Solgt

Landejendom op til skoven, midt i byen - Sorø centrum og næsten 5 tønder land

En fuldkommen sjældenhed. Her er smukt og stemningsfuldt - en herlig bolig med skoven som nærmeste nabo på den ene side, og byen, Sorø Sø, stationen, skoler og indkøb på den anden side. En ideel ejendom for en familie som ønsker det bedste af begge verdener - her er både natur og by.
Det kan normalt ikke skaffes, men her er den !

Boligen er i høj kvalitet. Opført af den nuværende ejer i 1992 og med et boligareal på 206 m2. En dejlig lys bolig med en fin planløsning og gode rum.
Husets samlingspunkt er et særdeles vellykket stort åbent rum hvor stuen, spisestuen og køkkenet hænger sammen, og her er døre ud til terrasser på begge sider af huset. Super hyggeligt og velfungerende. Dejligt stort badeværelse med både spa og brus, et rigtig godt værelse i stueplan samt entre og bryggers.
1. sal er delt op i tre: En stue / hjemmekontor i midten, og to meget reelle store værelser på hver side.

Parallel med denne bygning ligger en god stald- og garagebygning på 77m2 i samme stil fra 1992. Her er et par hestebokse, god plads til værksted / bryggers m.v. Alt i god kvalitet, velfungerende og særdeles velholdt.

Herligheden er omgivet af en stor skøn have op mod skoven og ejendommens egne græsfolde, som også ligger langs skovhegnet. Til ejendommen hører ca. 2,9 ha jord dvs. lige knap 5 tønder land. Den nuværende ejer har haft et par heste, og her er både læskur og en ældre maskinhus på græsarealet. Får kunne også være en mulighed - eller bare et stort skønt græsareal.

Ejendommen er oplagt for enhver familie som har lyst til at være omgivet af natur, og som samtidig synes det er dejligt at være tæt på byens tilbud, og stationen. Man er i gå- / cykleafstand fra skolen, indkøb og stationen. Og man kan gå de herligste ture i skoven og ved Sorø Sø. For hesteinteresserede er det et kæmpe plus at man også kan ride i skoven.

Sorø er en dejlig by midt på sjælland med en god atmosfære, vidunderlig natur med store skove og flere smukke søer - og super forhold for pendlere. Trafikalt er der super gode direkte togforbindelser både mod København og Fyn/Jylland - eller motorvej for dem som foretrækker bil.

Sagsfakta

Sagsnummer22089
TypeLandejendom / Landbrug, Lystejendom
Ejerudgift1.959
Boligareal206 m2
Energimærke: B

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21