Vestre Teglværksvej 1 3460 Birkerød

Solgt

Bo privat og eksklusivt i de bedst tænkelige omgivelser, Birkerød

Denne ejendom forener det bedste af flere verdener. Her er ualmindelig stor herlighed i både ejendommen og omgivelserne, hvor man kan nyde stilheden og naturens lyde, fuglene og salamanderne i søen. En mangeårig indsats for naturen, er i den grad lykkedes. Her er kun en halv time (ca. 20 km.) til København og få km. til Birkerød centrum. Stedet er formidabelt godt, og her er rigtig mange muligheder. Her er en vidunderlig stor og eksklusiv bolig, samt muligt at drive erhverv herfra i de mest repræsentative omgivelser, man kan forestille sig. Stedet har en sjælden og vidunderlig atmosfære med søer, mulighed for hestehold og jagt på ejendommens godt 7 tønder land / ca. 4.2 ha. Området er et særdeles efterspurgt område, hvor der også ligger andre skønne ejendomme. Et rigtig godt hesteområde og til denne ejendom hører også gode foldarealer i det let kuperede terræn.

Man ankommer til ejendommens store gårdsplads gennem en elektrisk port. Det er med til at skabe den meget private følelse på stedet. Her er yderst repræsentativt og anvendt gode materialer. Den storslåede bolig er opført i 2002, og er et kapitel for sig. Her er en eksklusiv og lys atmosfære som fordeler sig over de 632 etagemeter bestående af under- og overetage. De 251 m2 er registreret boligareal. Her er et indbydende og stort, åbent område med køkken-alrum og stueareal, hvor de smukke udsigtslinjer og store vinduespartier kommer til sin ret og giver den flotteste udsigt mod søen. Den gennemtænkte arkitektur sørger for, at naturen og lyset optræder på fuldkommen særlig vis, og automatisk bliver en del af boligens indretning, som kunst på væggene, der ændres i takt med årstidernes skiften.

Den store hall har en loftshøjde og et lysindfald som gør at man føler sig velkommen med det samme man træder ind. Stor masterafdeling med udsigt samt udgang til terrasse, eget badeværelse og walk-in-closet. Kæmpe børneværelse med smuk udsigt. Nydeligt gæstebadeværelse med brusebad. Godt grovkøkken med masser af skabsplads. Herfra er der videre adgang til ejendommens vest-fløj, hvor her er indrettet 3 gode rum med separat indgang samt stort og lækkert badeværelse med dobbeltbrus. I underetagen (der er registeret som kælder) er der masser af lys, højloftet og gulvarme i flere rum, hvilket gør at man ikke har fornemmelsen af kælder på nogen måde. Her er indrettet lounge afdeling med eksklusiv cocktailbar, bibliotek og hyggeligt pejseområde. Stor og gennemført hjemmebiograf. Billardrum/musikrum, sauna, vaskerum, badeværelse med brus og yderligere et disponibelt rum. Der er både adgang til underetagen via trappen i hallen eller udefra. Ydermere brugbar loftetage der er opført i samme standard som den øvrige del af ejendommen.

Stedet er særdeles driftsøkonomisk og opvarmes med et moderne luft-til-vand varmepumpesystem. Energiklassificeringen er B, og her er gulvvarme i en stor del af boligen. Endvidere stor garagefløj med 3 porte, stort opbevaringsrum og fitnessrum.

En yderst smuk og eksklusiv lystejendom i flotte proportioner, tæt på København og alligevel midt i Nordsjællands flotte natur.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22082
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom, Villa, 2 fam.
Ejerudgift15.919
Boligareal251 m2
Energimærke: B

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21