Suså Landevej 117, Sandby 4171 Glumsø

Solgt

Eksklusiv luksus, oplagt til firmadomicil lidt syd for Ringsted

Det er uhyre sjældent at finde en ejendom, som er sat så fuldkommen gennemført i stand. Og det gælder hele ejendommen, boligen såvel som erhverv og længerne. Ølsegaard ligger lidt syd for Ringsted, og her er brugt seriøst mange penge - så det hele er lige til at falde for og flytte ind i for ny ejer.

Gedigne mursten, rødvinsfarvede glaseret tegltag, mahogni-vinduer og døre m.v. Og indvendigt er det lige så gennemført med sildebensparket i egetræ, store 60X60 cm mørkegrå fliser, gulvvarme m.v. - alt er super indbydende, og skaber en herlig nutidig stil og stemning. Stuehuset er fra 1933 og totalt moderniseret i 2013.
Boligarealet er 352 m2, så det er en stor skøn bolig med mange muligheder, også mulighed for opdeling i 2 afdelinger. Det samlende rum bliver naturligt det store åbne køkken / alrum / spisestue, som virker totalt eksklusivt. Her er alt hvad man kan ønske sig af hårde hvidevarer, Gaggenau, og ingen undskyldninger for ikke at hænge ud her med god mad og vin. Masser af plads og udgang til sydvendt terrasse og haven. Flot hall og to dejlige stuer med hver deres stemning: En stor skøn pejsestue med lys ind fra tre sider, og en mindre stue, hvor store glasdøre åbner ud mod terrasseområdet. Her er der både lougneområde og spiseplads m.v. og udsigt over haven om naturen.
Den ene ende af stuehuset har ejeren valgt at anvende til kontor i dag - og her er lyst og særdeles dejlige rum. Et godt thekøkken og et lækkert badeværelse m.v. fuldender følelsen af at denne afdeling fungerer perfekt og også kan anvendes til alt muligt andet lige fra teenage-afdeling, til bolig for en ældre generation.
En særlig oplevelse venter i kælderen hvor der er indrettet en super lækker snedkerlavet vinkælder i mørkt træ og med vinkøleskabe, køle/fryseskab m.v.
1. salen indeholder en dejlig masterafdeling med stort soveværelse og eget badeværelse. Endvidere to gode værelser og endnu et badeværelse.

Længerne er som resten super fine og oplagt til virksomhed. De er på hhv 300 og 356 m2, er sat i stand i 2019 og er indrettet så de egner sig til mange typer virksomhed. Og det er tilladt at drive flere former for erhverv herfra.
Her er både fine kontorfaciliteter, køkken, badeværelse, depotrum, showroom m.v. alt i høj standard. Og i den ene længe finder man den skønneste gildesal med synlig bjælkekonstruktion, som skaber et stemningsfuldt rum med loft til kip, som er forberedt til fest med bar, vinkøleskab, fryser, køleskab m.v. To rigtig fine private garager, et godt rum til maskiner og god garageplads til andre ting. Lidt væk fra de øvrige bygninger ligger en lade på 244 m2.

Ejendommen er sat i stand med det for øje, at den skal være næsten vedligeholdelsesfri. Og den står snorlige, og indkørslen der er brosten som er sat i beton, og automatisk smedejernsport byder velkommen.
Der er store befæstede arealer bag ejendommen, så erhvervsmæssig kørsel kan komme til ejendommen uden at skulle ind på gårdspladsen.

Ejendommen opvarmes økonomisk med pillefyr og genvex.
Med til ejendommen til denne pris følger jorden rundt om ejendommen - ialt ca. 1,2 hektar / 12.000 m2.
Det er muligt at købe yderligere jord hvis køber ønsker det. Op til ialt 65 tønder land / 36 hektar kan man købe - som ligger naturskønt i kuperet landskab lige ved ejendommen, og med god jagt. Her er både vildtafgrøder, en lang strækning langs susåen og et par gode søer ( med store græskarper) , - så her er både råvildt, fasaner, ænder og sågar strejfende kronvildt.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22049-1
TypeBolig/Erhverv, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Ejerudgift4.235
Boligareal352 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21