Agnesvej 13 4400 Kalundborg

Fritidshus i 1. række til Kattegat, Røsnæs.


Et top-charmerende fritidshus på Røsnæs, lidt nord for Kalundborg, med fuldstændig uhindret og storslået udsigt over Kattegat.
Huset har et boligareal på 91 m2 og er smagfuldt renoveret og isoleret, så det er et virkelig dejligt hus, som fremtræder lyst, hyggeligt og venligt. Store vinduespartier mod havet sikrer at naturen og havet også kan nydes indenfor, og en herlig træterrasse på vandsiden af huset indbyder til ophold hver gang vejret tillader det.

Huset er særdeles velindrettet med god planløsning. Masterafdeling i den ene ende, med dejligt stort soveværelse og eget badeværelse. Og i den anden ende en børne- og gæstefløj med tre værelser og badeværelse. Det hele samles i en stor hyggelig stue, med brændeovn og fuld vandudsigt - og køkkenet står i åben forbindelse med stuen - så helheden virker særdeles godt. Udgange til terrasse og have, og super fin vandudsigt.
Mellem ejendommen og havet ligger et græsareal, som tilhører naboen. Udsigten fra ejendommen er sikret via tinglyst klausul, og der må ikke bygges på arealet, som er kategoriseret som strandbeskyttet.

Huset ligger dejligt i et roligt fritidshusområde, og er omgivet af særdeles smuk natur. Her kan man gå de skønneste ture langs stranden, bade, sejle havkajakker m.v. Området er også kendt som et rigtig godt fiskeområde, så også ideelt for lystfiskere, som dermed kan sikre sig herlig hjemmefanget aftensmad.

Huset er oprindelig opført i 1970, og er ombygget 2008 og siden - så det i dag fremtræder ajour og nutidigt. Lige til at anvende på alle årstider. To gode udhuse m.v.. Grunden er 775 m2.

Røsnæs ligger i behagelig køreafstand fra København - men langt nok væk til at man føler at man er mentalt helt væk fra dagligdagen. Her er en herlig rolig og naturlig atmosfære som smitter, god energi og højt til himlen. Super fin golfbane, vingårde og skønne naturoplevelser.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22078
TypeFritidshus
Pris3.395.000
Ejerudgift2.430
Boligareal91 m2

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21