Førslev Møllevej 9 4690 Haslev

Solgt

Fantastisk ejendom med bindingsværk og stråtag i charmerende omgivelser - Haslev syd for Ringsted

Har man set en Morten Korch film, så ved man hvad der venter.

Ejendommen ligge rfor sig selv for enden af en længere indkørsel, så ro, fred, idyl og en fantastisk udsigt er det første som man oplever.

En super god og rummelig ejendom, som ligger rigtigt dejligt i grønne omgivelser, og alligevel tæt på mange muligheder for indkøb, skoler, uddannelser, fritidsaktiviteter mv. Man kommer i god stemning allerede, når man drejer ind på gårdspladsen og parkerer foran det hvide hus med sort bindingsværk og flot stråtag.

Førslev ligger ca. 5 km fra Haslev med hurtig tilgang til både Vest Motorvejen ved Ringsted og Syd Motorvejen ved Haslev.

Denne dejlige ejendom med 220 kvm er oprindeligt bygget i 1827, men er helt ombygget i 1974 og står i dag meget velholdt og indbydende med stor respekt for den oprindelige stil.

Man træder lige ind i en større entre med tilgang til to værelser og badeværelse med spa. En stor vinkelstue med åben pejs og udsigt til haven. Her er lyst og indbydende og vil være et naturligt samlingspunkt for familien. Der er et dejligt lysindfald i alle rum, som skaber en varm stemning.

I den anden sammenhængende længe er der køkken og spisestue i umiddelbar forlængelse af hinanden og vil være der, hvor man opholder sig sammen og gennemgår dagens oplevelser og gøremål. 3 gode værelser og bad/toilet i den sidste del af længen giver plads til en stor familie eller dem, som gerne vil have lidt mere plads.

Der er et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler og opgang til et udnyttet loft med gode depot faciliteter og 2 disponible rum.

Huset står pragtfuldt med flotte proportioner og omkranset af en stor have med gamle træer, terrasser og udsigt til marker med remisser, et strejfende rådyr og rigt fugleliv. Bagerst i haven ligger et brændeskur og isoleret værksted, som er meget anvendeligt til mange formål. Grunden er samlet på 7.769 kvm.

I får adresse ved en hyggelig landsby og med nærhed til kirke og sportsplads. Derudover er Haslevs faciliteter med indkøb, skoler og fritidstilbud kun 10 minutter derfra og 15 min til Ringsted, 30 min til Køge og på under en time er man i Roskilde eller København.

Denne ejendom henvender sig til familien, som vil udleve drømmen om en stor, velfungerende bolig i idylliske omgivelser.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22093
TypeVilla
Ejerudgift2.965
Boligareal220 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21