Knarbo Klint 10 4540 Fårevejle

Solgt

Helt suverænt fritidshus. Vestvendt, direkte til vandet. Odsherred / Kårup Skov / Ordrup Næs

En meget sjælden ejendomstype, som man kan gå og vente på i flere år. Liebhaveri når det er bedst.
Denne ejendom har det hele: vidunderlig og helt ugeneret beliggenhed direkte til vandet med vestvendt havudsigt. Her er fuldkommen storslået udsigt, bl.a. til de smukkeste solnedgange over havet, og grunden er en kæmpe stor skov-/ naturgrund på 5.850 m2. Huset er et fritidshus med masser af format. Det er fra dengang sommerhuse ikke allesammen lignede hinanden. Et velfungerende sort træhus med tegltag, dejlige proportioner og vandudsigt i sin fulde længde, højt til loftet, centralvarme m.v. Endvidere to annekser med plads til gæster og familie.

Grundens størrelse er helt unik, Man skal igennem sin egen skov for at komme frem til huset. Det er en særdeles eksklusiv følelse, for man er meget privat, og som i sin egen verden. Her er intet der generer, ingen veje der larmer eller andet. Naturens lyde, skønhed, fuld vandudsigt og alligevel kun en times kørsel fra København.

Huset ligger højt, så udsigten er imponerende og man kan se langt. Det er Sejerøbugten man kikker ud mod, og Nekselø og Sejerø.

Huset er opført i 1937 og har et boligareal på 116 m2. Hertil kommer et par udhuse/annekser på hhv. 9 m2 og 53 m2 - begge med badeværelse og værelser.
Hovedejendommen er indrettet med en stor skøn stue i hele husets bredde og hvor lyset og udsigten kommer ind fra begge sider. Her er herligt, uanset om man kikker ud mod sin egen skov, eller ud mod vandet. En pejs som kan hygge på de kølige dage, og udgang til en havestue mod vandet. Endvidere køkken, tre værelser, badeværelse, entre m.v. Huset har masser af stil og personlighed, og kan let omdannes til en moderne atmosfære i de klassiske rammer.
Det store anneks rummer tre pæne værelser og et godt badeværelse. Det lille anneks har et værelse og bad / toilet.

Så her er hele familien velkommen, og sådan har huset fungeret: Som samlingspunkt for en familie. Traditionsrige familiesommerhuse kommer sjældent i handlen i deres fulde størrelse. Men her kan det købes, og den store skønne grund opdeles / udstykkes ikke.

Her er herligt badevand, gode muligheder for fangst til lystfiskere, dejlig golfbane i nærheden eller Dragsholm Slot for dem som vil forkæle sig selv med en god middag. Uanede muligheder for gå- eller løbeture i Kårup Skov som ejendommen ligger i, Ordrup Næs mod nord eller det kuperede område omkring Bjergene mod syd. Området er særdeles eksklusivt, stemningen afslappet og naturlig. Det er let at blive inspireret her.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22102
TypeFritidshus
Ejerudgift6.858
Boligareal116 m2

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21