Juellingevej 2 4653 Karise

Udlejet

Juellinge hovedbygning kan lejes. Særdeles præsentable forhold, syd for Køge.


For Holmegaard Gods udlejes Juellinge.

Juellinge er en af vore historiske herregårde. Den er super velholdt, lige til at falde for, - og lige til at flytte ind i og nyde.
Juellinges hovedbygning blev opført i 1675 af daværende ejer Jens Juel. En fantastisk hovedbygning med imponerende smukke proportioner både indvendig og udvendig. Bygningen er opført som et barokanlæg af granit. De tre af siderne på bygningen er hvidpudsede, mens granitten kan ses mod gårdspladsen / den side hvor man ankommer. I dag ejes ejendommen af Holmegaard Gods.

Juellinge ligger ca. 20 km syd for Køge, nær Karise. Her er ialt ca 1000 m2 boligareal - med en imponerende smuk og dejlig bolig, og mulighed for kombineret bolig / erhverv / liberalt erhverv. Her er god plads og særdeles smukke rum, og samtidig rart at være. De skønne højloftede rum er storslåede og særdeles præsentable, - men ikke for store. Man føler sig godt tilpas, lysindfaldet er herligt og udsigten ligeså. Køkkenet er eksempelvis et fantastisk dagligt samlingspunkt. Et stort og skønt alrum med vinduer på to af siderne og udgang til terrasse og parken. Et lækkert Kvänum køkken fuldender det klassiske look kombineret ind i en moderne luksuriøs kontekst.
Her er to fulde beboelsesetager med smukke sale, eksklusive stuer og rum i forskellige størrelser, soveværelser, badeværelser m.v. samt en ekstra indskudt 2. sal på en del af ejendommen med flere værelser og badeværelse.
Stueplan indeholder bl.a. en særdeles smuk hall, som er indbydende som et egentligt opholdsrum med stor pejs m.v. Foruden køkkenet er her to skønne stuer, samt masterafdeling med soveværelse samt badeværelse. På 1. sal er her endnu en imponerende smuk stue ( evt. kontor / showroom ? ) , to badeværelser og fem værelser / kontorer. Den indskudte etage på 2. sal indeholder 7 værelser med lavere til loftet end de to øvrige etager, og et badeværelse. Der er tillige en god, anvendelig kælder under hele huset - ca 400 m2.

Ejendommen udlejes på fordelagtige vilkår, - eksempelvis indgår udgiften til opvarmning i huslejen, og ejendommen er delvist møbleret. Udlejer foretrækker en lejer, som er en familie som evt. også har virksomhed som kan nyde godt af de eksklusive omgivelser, evt. hjemmekontor, showroom eller mødefaciliteter på stedet - men udlejer ønsker ikke at ejendommen anvendes til formål der slider for meget på stedet, som eksempelvis opholdssted eller restaurant / festlokaler m.v.
På Juellinge er man helt ugeneret og meget privat. Ejendommen ligger i smukke fredfyldte omgivelser og er omgivet af et dejligt parkanlæg. Indenfor de nærmeste år forventes det at voldgraven, som tidligere fandtes, vil blive genskabt. Ejendommen er fredet.
Parken omkring bygningen medfølger i lejemålet. Lejer har adgang til dobbelt garage i sidebygning.
Den oplyste husleje er incl. vand og varme.

Sagsfakta

Sagsnummer263
TypeVilla, Bolig/Erhverv
Boligareal1.000 m2

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21