Vigvejen 3 4050 Skibby

430 m2 god bolig på landejendom ved vandet, Hornsherred syd for Frederikssund

Højt liggende landejendom med karakter og fantastisk udsigt over Vellerup Vig. Rigtig god agerjord med adgang til vandet. Her er 22,7 HA jord i et dejligt kuperet landskab.

I et malerisk og stemningsfuldt landskab finder I ro. Sæt havkajakkerne i vandet - eller tag en lille jolle og sejl ud og fang en fisk.

Gården er en 4-længet klassisk ejendom, som er særdeles velholdt og som har et stort boligareal på 430 m2 fordelt på stueplan og lejlighed på 1. sal. Boligarealet er meget reelt og godt, så ejendommen er lige til at flytte ind i. Den vil let kunne anvendes til en meget stor familie eller to generationer / to familier.

Her er separate indgange efter behov. Ejendommen er opført i 1883 og er gennemrenoveret i 2006, så den fremtræder super god, velfungerende og opdateret. Bl.a. opvarmes ejendommen økonomisk med jordvarme og der er indlagt fibernet.

Jorden drives af en forpagter, som har traditionelle afgrøder på agerjorden og til tider også kvæghold. Hvis køber ikke har lyst til at drive landbruget selv, men bare vil bo i dejlige omgivelser, kan jorden fortsat bortforpagtes, så man modtager en lejeindtægt i stedet for. Det er lovligt, at drive erhverv herfra - og der er også god plads til blandet bolig / erhverv.

Tre af længerne indeholder gode, velholdte driftsarealer, og ligger i forbindelse med stuehuset, samt en køn ekstrabygning, som kunne blive et fantastisk kontor eller klinik. Separat ligger en stor lade / maskinhus med elektrisk stor port på ialt 387 m2.

Hvis I ønsker et sted med heste, så er der gode muligheder for stalde, folde og fantastiske ridetures direkte til skov og strand.

Ejendommen ligger på Hornsherred ved Vellerup landsby / Skibby. Her er fredfyldt, naturen og udsigten er fortryllende. Der er kun godt en times kørsel til København over Kronprinsesse Marys Bro eller via Roskilde.

Sagsfakta

Sagsnummer22111
TypeLandejendom / Landbrug
Pris8.600.000
Ejerudgift3.502
Boligareal430 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21