Sønderbjerg 6, Assentorp 4295 Stenlille

Solgt

En charmetrold af en ejendom - Sorø kommune, midtsjælland


Vil du bo i naturen i dejlige omgivelser, og alligevel være tæt på by og skole ?
En top-charmerende ejendom, som er malerisk og super skøn både indvendig og udvendig. Den ligger i smukke fredelige omgivelser udenfor Stenlille - i cykelafstand til skole og indkøb m.v.

Huset er oprindelig fra 1825 / 1875 og er sat i nutidig og indbydende stand. Huset er kønt og lige til at falde for - og det har endda fået et fint nyt stråtag i 2020. Her er lyst og dejligt - og en skøn stemning på hele ejendommen.

Boligarealet er over 200 m2 og består af tre længer som er bygget sammen.
I den ene ende af boligen er her stue, køkken, værelse, badeværelse m.v. Fra stuen er der udgang til en super skøn have, terrassen m.v. Her er særdeles stemningsfuldt og hyggeligt - bl.a. finder man en lille sø med ænder, og en lille flok farverige høns, går rundt og prikker i jorden. Super herlige oplevelser helt tæt på, og fine solkroge med forskellige placeringer i haven.
Man er ugeneret, her er god inspirerende energi og og pulsen kommer ned på plads.
I midten af huset er her et dejligt værelse og et rum med flere anvendelsesmuligheder og i den sidste ende er der et stort rum, hvor der pt. ikke er sat skillevægge op. Her kan laves tre værelser - eller det kan bruges som kontor, klinik eller noget helt tredje. Mulighed for erhverv eller kreative udfoldelser.
Der er forholdsvis lavt til loftet i den ene ende af huset - og loft til kip i den anden del af huset.

Foruden huset er her også et godt udhus i en god størrelse ( 41 m2 ), et værkstedshus og en garage på 25 m2 - så fine muligheder for hobbyaktiviteter.
Grunden er 8.496 m2.

Indendørs fotos og plantegning følger snarest.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22108
TypeVilla, Landejendom / Landbrug, Lystejendom
Ejerudgift2.729
Boligareal205 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21