Møllebrovej 16, Brønde 4305 Orø

Solgt

Orø´s bedst beliggende hus, Fritidshus eller helårsvilla. Storslået udsigt

Rigtig mange mennesker drømmer om en ejendom, direkte til vandet og med vestvendt vandudsigt ? Den er her !
Orø ligger i Isefjorden, lidt nordøst for Holbæk. En skøn ø med super fin stemning, ca. 900 fastboende mennesker plus talrige der nyder øen om sommeren i sommerhus. Her er en kort sejltur med masser af daglige afgange - enten fra Holbæk med en fin lille færge, eller fra Hornsherred med trækfærge.

Denne villa har en fuldkommen suveræn god ønskebeliggenhed. Det ligger højt og direkte til vandet, i første række med vestvendt meget bred panoramaudsigt over vandet. Det er det sidste hus i en række langs kysten, så mod nord ligger det ud mod marker og fjorden, mod vest ligger fjorden. Det er virkelig storslået. Grunden er 4002 m2.
Omgivelserne er fredelige og ualmindelig smukke. Her er stemningsfuldt som i en reklame for god udsigt.

Huset er en arkitekttegnet villa, som er opført i 1965. Her er 171 m2 bolig + en dejlig udestue på 35 m2. En skøn vinkelstue mod vandet, soveværelse og meget stort kontor eller værelse, som også ligger med fuld udsigt direkte ud mod vandet. Køkkenet er et super pænt nyere hvidt HTH køkken, som ligger i åben forbindelse med stuen og spiseafdelingen. Det fungerer rigtig fint. I den anden ende af huset finder man et par gode børneværelser / gæsteværelser.

Lidt fra huset ligger en rigtig god tidligere stald- / garagebygning / værksted på 65 m2. Endvidere carport m.v. Det er stadig muligt at have et par heste her, hvis man har lyst. Her er fine ridemuligheder på øen.
Huset vil egne sig godt til en aktiv familie, og man har også god plads til et hjemmekontor. Der er mange muligheder - f.eks. er der plads til at indrette klinik eller behandlingsrum i den ene ende af huset med egen indgang.
Huset har store panoramavinduer ud mod vandet og naturen, og herlige terrasseområder - så man kan nyde livet og de smukke omgivelser, både udenfor og indenfor.

Orø får pulsen ned på plads. Her er afslappet, naturlig god stemning. Her falder man hurtigt til. Mange kender hinanden og hjælper hinanden når der er behov. Det er nemt at pendle herfra, for færgerne sejler rigtig ofte.
En rigtig velfungerende ejendom. Fibernet ligger i vejen og kan nemt lægges ind. Ejerne har bare ikke haft brug for det.
Huset er et helårshus. Kommunen er åben for at give flexboligstatus, så det vil kunne anvendes som fritidshus hvis køber ønsker det.

Der er dejlige trampestier rundt om på øen (også ved ejendommen), dejlige gåture, rigtig fine bade- og fiskemuligheder, mulighed for at have jolle eller havkajak liggende osv.. En skøn Ø med herlig atmosfære.

Flere fotos, herunder indendørs fotos og plantegning følger snarest.


Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22110
TypeFritidshus, Villa
Ejerudgift3.109
Boligareal171 m2
Energimærke: D

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21