Stibjergvej 62 4220 Korsør

En særdeles dejlig villa på stor grund, nord for Korsør, lige ud til Storebælt

Her er ganske vidunderligt. Stille, smukt og stemningsfuldt.

Naturen er både mild og storslået på samme tid. Man nyder livet langs vandet og på egen jord og man får masser af energi og ro. Her er en lille sø med tilhørende hytte, som sagtens kan danne rammen om en hyggelig aften.

Ejendommen har 8,1 hektar jord, som går helt ud til vandet. Her er marker, strandeng, skov og sø - og ualmindelig smukt..

Huset er opført i 1995 og fremstår lyst, varmt og imødekommende. Boligen tilbyder 250 m2 i to plan og med udestue på 25 m2. Det store køkken /alrum er husets nerve med udgang til udestuen, som på alle årstider bruge med udsigt til den fantastiske have. Fra alrummet er der adgang til stuerne, hvor udsigten fra de store vinduespartier ud over Storebælt er ganske enestående. Der er selvfølgelig rummeligt bryggers og forstue og i grundplan er der to store værelser og to badeværelser.
På 1. sal er et værelse med egen altan og herfra kan man se hele grunden, haven, træer, havet og i baggrunden også Storebæltsbroen. En fantastisk udsigt, som skal opleves.

Huset har dejlige proportioner, tilpas højt til loftet, stort lysindfald mv. - nøjagtigt som de fleste foretrækker det. Der er brugt gedigne materialer og gode nutidige valg har gjort at der er tale om en særdeles attraktiv ejendom.

Haven er et kapitel for sig selv med flotte blomster, frugttræer, buske og mange steder, hvor omgivelserne nydes og der er et mindre område med vinranker, som danner en fantastisk kulisse omkring boligen. Ca. 150 m fra huset er der en mindre sø med tilhørende hytte og stor terrasse. tid til fordybelse og nyde en storslået udsigt.

Garagehallen er på 235 m2 og er også fra 1995. Her er plads til flere biler og værksted, samt rum til opbevaring af vin mv. Et område med bar og ekstra værelse på 1. sal med udsigt til vandet.

Her er ualmindelig smukt, en rolig energi og meget stemningsfuldt.

Liebhaverboliger finder du hos ejendomsmægler Pernille Sams. Vi sælger liebhaveri i særklasse.

Sagsfakta

Sagsnummer22058
TypeLandejendom / Landbrug
Pris9.000.000
Ejerudgift3.231
Boligareal250 m2
Energimærke: C

Kontakt os

Tlf. 48 21 91 21